Pirmadienio rytą ispanų portalo AS žurnalistas rašė, kad Lietuvos rinktinės trenerio Jono Kazlausko asistentu dirba Artūras Karnišovas, tačiau dar originalesnę publikaciją paskelbė didžiausias šalies sporto portalas „Marca“.

Pateikiamoje būsimų rungtynių analizėje vienas garsiausių Europos krepšinio trenerių J. Kazlauskas įvardintas kaip... „Jonas Zalauskas“. Klaidingai parašyta ir J. Valančiūno pavardė. Toronto „Raptors“ aukštaūgis įvardijamas kaip... „Valenciunas“.

Marca.com prognozuoja, kad Lietuvos rinktinės treneris į aikštelę pirmadienio vakarą mes smogiamąjį savo penketą – J. Valančiūną, Joną Mačiulį, Paulių Jankūną, Mindaugą Kuzminską ir Mantą Kalnietį.

Tuo metu ispanų starto penketas prognozuojamas toks: Sergio Rodriguezas, Sergio Llullas, Nicola Mirotičius, Felipe Reyesas ir Rudy Fernandezas.
Lietuvos rinktinės treneris Jonas Zalauskas

Primename, kad pirmadienio rytą paaiškėjo, jog Kaune Ispanijos rinktinė versis be dviejų NBA lygos žvaigždžių – Pau Gasolio ir Ricky Rubio. Jie, nors ir atvyko į Kauną, nacionalinei komandai nepadės. P. Gasolis dar nėra galutinai suderinęs kontrakto sąlygų su San Antonijaus „Spurs“, o R. Rubio skundžiasi sveikatos problemomis, todėl įžaidėją nuspręsta patausoti. Ispanijoje apskritai pasiliko po traumos sveikstantis Marcas Gasolis.

Kaip skelbia Marca.com, šiose rungtynėse S. Scariolo „neatidengs savo kortų, kadangi komandos žais vienoje grupėje Rio de Žaneiro olimpinėse žaidynėse ir apskritai su lietuviais kontroliniuose mačuose susitiks du kartus“.

Tai atspindi ir paties italo žodžiai.

„Su lietuviais mes žaisime ir vienoje Rio de Žaneiro žaidynių grupėje, todėl nieko keisto, kad ekipos neatskleis visų savo sumanymų. Nepaisant to, mačas turėtų būti įdomus. Varžovai turės pranašumą, kadangi namuose žais palaikomi fantastiškų sirgalių, jiems tai bus jau šeštosios kontrolinės rungtynės ir jie yra susižaidę, žengia žingsniu priekyje nei mes. Tačiau tai bus puikus jėgų patikrinimas“, – sakė S. Scariolo.

Šią savaitę, liepos 21 d. abi komandos dar kartą susitiks ir Malagoje, o iš ten pakels sparnus į Pietų Ameriką.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (44)