Dvidešimt pirmojoje laidoje „Žalgiris TV“ komanda nusprendė sudėti visas linksmiausias #TimeOutŽalgiris akimirkas su laidos vedėja Martyna bei, žinoma, momentus iš lemiamų Lietuvos krepšinio lygos finalo serijos rungtynių Kaune.

Pirmoje laidos dalyje išvysite tai, ką pamėgo krepšinio sirgaliai viso sezono metu – linksmus vaizdus iš „Žalgirio“ Eurolygos rungtynių „Žalgirio“ arenoje, interviu su įžymybėmis bei Martynos krečiamus pokštus.

Antroje laidos dalyje Jūsų dėmesiui paskutiniųjų LKL finalo serijos rungtynių akimirkos. Laidoje buvęs „Žalgirio“ komandos fizinio rengimo treneris Aleksandras Kosauskas, žymus žurnalistas Vidas Mačiulis ir sirgaliai spėliojo kelintą LKL čempionų žiedą laimėjo Paulius Jankūnas. Beje, A. Kosauskas turėjo ir savo atsakymą, sužinojęs P. Jankūno iškovotų titulų skaičių.

Jūsų laukia ir interviu su Pirėjo „Olympiacos“ aukštaūgiu Patricku Youngu, kuris Martyno Pociaus kvietimu Kaune svečiavosi penktųjų LKL rungtynių metu ir teigė esąs dar šiek tiek „apdujęs“ nuo skrydžio iš Graikijos. Verta paminėti, kad prieš kelionę į Lietuvą amerikietis Graikijoje atšventė lygos čempionų titulą su „Olympiacos“.

Apie tai, kokias žinutes prieš rungtynes gauna Jerome‘as Randle‘as, pasakojo jo žmona ir atskleidė, ką vyras prižadėjo prieš penktąjį LKL finalo serijos susitikimą.

Visa tai ir dar daugiau – finalinėje 2015-2016 metų sezono #TimeOutŽalgiris laidoje. Laidos kūrybinė grupė su vedėja Martyna priešakyje dėkoja už krepšinio sirgalių dėmesį #TimeOutŽalgiriui.