K. Bryanto fanai savo kolekcijas nori papildyti bet kuo, kas susiję su paskutinėmis 37-erių legendos rungtynėms. Internete žaibiškai išgraibstytos specialios paauksuotos K. Bryanto kepurės (vertė – 38 tūkst. JAV dolerių), marškinėliai, kortelės ir įvairūs kitokie niekučiai.

Rungtynių su Jutos „Jazz“ metu „Lakers“ apskritai pasiekė pelno rekordą ir pardavė 1,2 mln. vertės „K. Bryanto prekių“.

Visgi vienas amerikietis sugalvojo itin originalų būdą pasipelnyti. Internetinėje parduotuvėje „EBay“ jis patalpino nuotrauką su maišeliu, kuris, neva, pilnas užkonservuoto paskutinių K. Bryanto rungtynių oro iš „Staples Center“ arenos.

Nors pradžioje šios „prekės“ kaina siekė 1 dolerį, netrukus maišelio su oru vertė ėmė žaibiškai augti ir perkopė... 15 tūkst. JAV dolerių ribą.

Kol fanai varžėsi, kas už oro maišelį sumokėtų daugiau, „EBay“ administratoriai susizgribo. Absurdišką prekę jie tiesiog pašalino iš savo katalogo, taip užkirsdami kelią šios originalios idėjos autoriaus pasipelnymui.

Akimirkos iš K. Bryanto atsisveikinimo mačo:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)