Rungtynių antrojo kėlinio pabaigoje J. Smithas patyrė nedidelę traumą – susiėmęs už sužeistos akies puolėjas susilenkė savoje baudos aikštelėje.

Tuo metu už galinės linijos atsidūręs A. Goudelockas privalėjo kažkokiu būdu sugrąžinti kamuolį į „žaidimo zoną“. Kadangi nė vienas kitas komandos draugas nepasivargino sugrįžti į savo aikštelės pusę, gynėjui nebeliko ką daryti – jis švystelėjo kamuolį tiesiai į nieko nenutuokusio J. Smitho užpakalį.

Arenoje susirinkę žiūrovai suošė, o mačo komentatoriai prapliupo juoku dėl amerikiečio išradingumo.

Juokas juokais, bet šis epizodas gana neblogai iliustruoja visą „Rockets“ komandos, kurioje žaidžia Donatas Motiejūnas, sezono finišą.

Žvelgiant iš šono ne retai susidaro įspūdis, kad dalis „Rockets“ krepšininkų pirmenybes nori baigti nepatekdami į atkrintamąsias varžybas. Net ir komandai pralaimint, iš Dwighto Howardo veido nedingsta ironiška šypsena, o ant atsarginių suolo aukštaūgis apskritai sunkiai nustygsta savo vietoje.

Jamesas Hardenas toliau plakamas dėl prastos gynybos ir beatodairiško kamuolių švaistymo į krepšį, o žiniasklaidoje vis dažniau kalbama apie braškančią vyriausiojo trenerio J. B. Bickerstaffo kėdę. Į ją amerikietis atsisėdo visai neseniai – po netikėto ir keisto sezono pradžioje priimto sprendimo atleisti strategą Keviną McHale'ą.

Iki reguliariojo sezono pabaigos „Rockets“ liko sužaisti trejas rungtynes. Kol kas komanda Vakarų konferencijos turnyro lentelėje yra 9-a, tačiau dar išsaugo teorines galimybes prasibrauti į atkrintamąsias varžybas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)