Socialiniame tinkle „Instagram“ M. Lopatova patalpino savo seną fotografiją, o greta jos – daug apkalbų sukėlusį ir dar labiau pikantišką įrašą.

„Aš taip mėgstu šitą nuotrauką. Joje aš panaši į grupės „Rondo“ solistą Aleksandrą Ivanovą. O jeigu atvirai, savo gyvenime turėjau laikų, kuomet būdavo galima rinktis. Tai buvo nuostabūs laikai, buvo galima nebaudžiamai dulk...tis, ir tau dėl to nieko nebuvo. Žinoma, galima ir dabar, tik jau nebe taip linksma“, – parašė keturių vaikų motina.

Nuotrauka socialiniame tinkle susilaukė įvairaus tipo komentarų, o po kelių valandų M. Lopatova susizgribo šiek tiek peržengusi ribas ir įrašą pašalino.

Tai jau ne pirmas kartas, kai M. Lopatova atvirauja apie savo ir vyro seksualinį gyvenimą.

Vasario pabaigoje rusė atvirai pasakojo, kad jos vyras pastarąjį dešimtmetį vieną sykį per metus turi teisę pasimylėti su gerbėja. Taip pat ji paminėjo, kad analogiškos teisės neturi, tačiau bet kurią akimirką gali jos išsireikalauti.

A. Kirilenka su M. Lopatova susituokė 2001-aisiais. Pora augina keturis vaikus. Anksčiau M. Lopatova susitikinėjo su grupės „Ivanushki International“ solistu Andrejumi Grigorjevu-Apolonovu.

A. Kirilenka profesionalaus krepšininko karjerą baigė po praėjusio sezono, o šį rudenį buvo išrinktas Rusijos krepšinio federacijos prezidentu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)