Arbitrai 66-erių serbą išvijo dėl dviejų techninių pražangų. Antrąją, po kurios treneris buvo priverstas palikti areną, arbitras jam skyrė už „bandymą išsiveržti į aikštelę“. S. Pešičius kurį laiką negalėjo suprasti, už ką yra nubaustas, tačiau per garsiakalbį paskelbus, kad jam skirta jau antra techninė, jis lėtai išpėdino į persirengimo kambarį.

„Bayern“ iškovojo pergalę 68:66, tačiau S. Pešičius po susitikimo kalbėjo ne apie tai. Įpykęs ir nusivylęs treneris pareiškė, kad po šio sezono nebetreniruos Miucheno komandos, kuriai vadovavo nuo 2012-ųjų.

„Viso šito jau pakanka per akis. Man jau 66-eri, esu tikrai patyręs ir nemažai pasiekęs. Turiu gražią žmoną, verslo reikalų. Šitų problemų Bundeslygoje man tikrai užteks“, – širdo S. Pešičius, kurio sūnus Marko dirba „Bayern“ generaliniu direktoriumi.

Anot serbų krepšinio specialisto, ši situacija – tai tik lašas, galutinai perpildęs jo kantrybės taurę.

„Jau kurį laiką vaikštau galvoje su šia idėja. Noriu padėti klubui savo patirtimi, tačiau Vokietijos lygoje dirbti tikrai nebesiruošiu. Nei Eurolygoje, nei Europos taurėje šį sezoną nebuvau gavęs nė vienos techninės, o čia... Visai tai man nusibodo, nebeįmanoma“, – putojo krepšinio strategas.

Situacija, dėl kurios buvo išvytas S. Pešičius:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)