Lietuvis per 22 min. pelnė 7 taškus (3/6 dvitaškiai, 0/1 tritaškis, 1/4 bauda), atkovojo 3 kamuolius ir atliko 2 rezultatyvius perdavimus, o „Raketos“ šventė pergalė 100:95.

Visgi mūsiškiui, tik neseniai atsigavusiam po nugaros traumos, puolime sekėsi ne viskas: jis prametė porą dvitaškių iš gana patogių padėčių ir net tris baudas iš keturių, bet gynyboje darbavosi tikrai gerai. Varžovų lyderis Anthony Davisas tesurinko 12 (5/13 metimai iš žaidimo), o puolėjas Ryanas Andersonas – 14 taškų (vos 5/20 metimai iš žaidimo).

D-Mo prie baudų metimų linijos atsistojo ir svarbiu metu, kai iki ketvirto kėlinio pabaigos buvo likę žaisti mažiau nei 5 minutes, o šeimininkai atsiliko 84:87.

Pirma jo bauda skriejo pro šalį, o antra net nelietė lanko. Tuo metu kitos atakos metu Ryanas Andersonas smeigė tritaškį ir padidino „Pelikanų“ persvarą iki šešių taškų – 84:90.

Tiesa, dvikovos pabaigoje „Rockets“ spurtavo 16:5 ir laimėjo.

Beje, D-Mo metant baudas TV transliacijos titruose degė iškraipyta pavardė – Donatas Montiejunas.

Itin nesėkmingą D. Motiejūno baudos metimą galite pažiūrėti čia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (61)