59-erių milijonierius, anksčiau dirbęs vienu iš „Microsoft“ kompanijos vadovų, į krepšį įkrovė rungtynių pertraukėlės metu – atsispyręs nuo tramplino.

Dar viena naujiena, sulaukusi didelio dėmesio – naujojo „Clippers“ talismano pristatymas. NBA komanda savo talismanu pasirinko didžiausią pasaulio paukštį – kondorą – ir jam suteikė Chucko vardą. Talismaną taip pat pristatė emocijų nestokojantis S. Ballmeris.

Naujasis klubo talismanas ilgai netruko pademonstruoti savo sugebėjimų ir, kaip ir „Clippers“ savininkas, per rungtynių pertrauką įkrovė kamuolį iš viršaus.

„Jis yra šaunus vaikinas. Kai man pasakė, ką ketina daryti, aš pradžioje nepatikėjau. Tačiau didžiuojuosi juo, – apie S. Ballmerį atsiliepė komandos treneris Docas Riversas. – O talismanas man patinka. Daugelis komandų turi talismanus, kodėl negalime turėti mes? Galbūt tai atneš sėkmę.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją