Pirmą kartą istorijoje stipriausios Lietuvos komandos kovos koncertine šviesa apšviestoje aikštelėje. Paskutinį kartą toks techninis sprendimas Europoje buvo taikytas „Eurobasket 2015“ finalinio etapo metu Lilyje.

„Šį kartą nenaudosime stacionarių arenos lempų, apšviečiančių žiūrovų tribūnas. Koncertinės šviesos krepšinio aikštelę pavers išryškinta scena. Toks pramoginis akcentas suteiks dar daugiau įspūdžių sportininkų kovas stebintiems žiūrovams“, – sakė renginio režisierius Kastytis Šliužas.

Pasak K. Šliužo, sporto scenos efektą sukurs per 150 šviesos prietaisų, apšviesiančių aikštelę. Dar 60 šviesos prietaisų apšvies sceną. Joje taip pat bus pastatytas 100 kvadratinių metrų ploto LED ekranas. Renginio vaizdai ir vizualizacijos iš viso bus perduodamos per penkis ekranus.

„Planuojame, kad „Siemens“ arena šias dvi dienas tiesiog sproginės spalvomis, šviesomis ir emocijomis. Be to, šou programoje pasirodysiantiems atlikėjams esame įsipareigoję, kad įgarsinimas bus be priekaištų. Jis tikrai bus geriausias Lietuvoje – kaip ir per pilnas arenas rinkusius Marijono Mikutavičiaus ar Džordanos Butkutės koncertus“, – pasakojo K. Šliužas.

Renginio režisieriaus teigimu, pasiruošimą „KIDY tour – Karaliaus Mindaugo taurė“ galima prilyginti aukščiausio lygio pasaulinio žvaigždžių koncertams: visą turnyrui reikalingą įrangą atveš keli vilkikai, o scenos montavimo ir aikštelės paruošimo darbai užtruks net keturias dienas.

„KIDY tour – Karaliaus Mindaugo taurės“ metu žiūrovai išvys ne tik įspūdingą sporto ir muzikos šventę, bet ir galės laimėti 30 tūkst. eurų prizą už taiklų metimą nuo aikštės vidurio bei tapti ilgiausiai trukusios sirgalių bangos rekordo dalyviais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)