Latvijos prezidento „Twitter“ paskyroje ketvirtadienio vidurdienį pasirodė žinutė, raginanti už K. Porzingį balsuoti NBA „Visų žvaigdžių“ rinkimuose.

Šiemet NBA rinkimai itin aktyviai reklamuojami socialiniuose tinkluose, o R. Vėjuonio paskyrą „Twitter“ seka net 21,8 tūkst. žmonių. Tikimasi, kad prezidento paraginti latviai savo paramą Niujorko „Knicks“ aukštaūgiui išreikš dar aktyviau.

Pagal sausio 7 d. NBA paskelbtus duomenis savo balsus už Joną Valančiūną buvo atidavę kiek daugiau nei 30 tūkst. sirgalių. Tai leidžia 24-erių lietuviui tarp Rytų konferencijos aukštaūgių žengti 11-oje pozicijoje. Tuo metu už 20-metį K. Porzingį savo balsus jau buvo atidavę 160 tūkst. krepšinio gerbėjų. Latvis Vakarų konferencijoje yra 9-as.

Balsavimas vyksta iki sausio 18 dienos. „Visų žvaigždžių“ savaitgalis prasidės vasario 14-tą dieną Toronto „Air Canada Centre“ arenoje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)