37-erių vilnietis per savo beveik du dešimtmečius trukusią karjerą laimėjo net 21 trofėjų, tapo UEFA klubinėse varžybose daugiausiai mačų sužaidusiu lietuviu, o pagal su Lietuvos rinktinės apranga sužaistus mačus yra antras.

Tikro profesionalo pavyzdžiu dažnai vadinamas D.Šemberas dabar priėmė naują gyvenimo iššūkį – tapo Lietuvos futbolo A lygos prezidentu.

D.Šemberas pažadėjo pavasarį pakviesti krepšininkes į futbolo aikštę atsakomajam mačui.

Prie Donato Montvydo, Ramūno Šiškausko ir Virgilijaus Aleknos vyrų komandoje prisijungęs D.Šemberas jau žaidė prieš iš geriausių LMKL Žaidėjų sudarytą rinktinę 2014 metais Kėdainiuose ir parodė, jog moka ne tik žaisti futbolą, bet ir pataikyti į krepšį.

Utenoje vyksiančioje „Visų žvaigždžių“ dienoje žiūrovų lauks daug pramogų: tritaškių konkursas, kuriame dalyvaus ir pasaulio rekordininkė Ela Briedytė. Įgūdžių konkurse išvysime Lietuvos ir Utenos talentus.

Susirinkusius ne tik krepšinio aikštelėje, bet ir savo dainomis linksmins Donatas Montvydas, žaviosios Kauno „Žalgirio“ šokėjos, televizijos projekto „Lietuvos talentai“ žvaigždės, šokių kolektyvas „Aušrinė“, o renginį ves Mindaugas Stasiulis.

Naujų įspūdžių ir tikrų Lietuvos žvaigždžių šventė – Utenoje sausio 24 dieną 15 valandą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją