Išsigandusių prancūzų skambučio Limožo policija sulaukė sekmadienio paryčiais. Po Prancūzijos čempionate patirto pralaimėjimo Antibų „Sharks“ komandai, vokietis skausmą skandino alkoholyje ir gerokai padaugino. 13 taškų rungtynėse pelnęs H. Shaffartzikas užsimiršo taip stipriai, kad nesugebėjo rasti savo gyvenamosios vietos.

Sumaišęs butus krepšininkas kažkokiu būdu sugebėjo atsirakinti laukines duris ir iš karto krito miegoti ant sofos, kur jį ryte ir aptiko šeimininkai, iš karto iškvietę policiją.

Pradinė informacija skelbė, kad H. Shaffartzikas apskritai nuklydo ne į tą rajoną ir užmigo name, esančiame už 6 kilometrų nuo savo gyvenamosios vietos. Visgi vėliau pats klubas paskelbė, kad krepšininkas atvyko į savo namą, tačiau sumaišė butus.

Policija H. Shaffartziką išsivežė į nuovadą, iš kurios žaidėjas buvo paleistas tarpininkaujant klubui. Žaidėjas sulauks CSP klubo finansinės nuobaudos, tačiau suspenduotas nebus.

H. Shaffartzikas yra ilgametis Vokietijos rinktinės narys. Limožo komandoje jis rungtyniauja nuo pastarojo sezono pradžios ir Eurolygoje per rungtynes vidutiniškai pelno po 9,8 taško.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją