„Oficialų rinktinės kalendorių pirmąsyk išleidome pernai ir teko spausdinti papildomą tiražą. Pastebėjome, kad tai – labai paklausi kalėdinė dovana, kurią jau galima įsigyti ir oficialios Lietuvos krepšinio atributikos interneto svetainėje mesuzlietuva.com.“, – sakė Lietuvos krepšinio federacijos generalinis sekretorius Mindaugas Špokas.

Didelio formato sieninį kalendorių puošia dvylikos Lietuvos vyrų rinktinės krepšininkų nuotraukos, kurių autorius – žinomas fotografas Raymondas Vyšniauskas. Verčiant puslapius galima pamatyti visą Rygoje ir Lilyje kovojusį sidabrinį Lietuvos dvyliktuką, kurio pagrindas kitąmet žais Olimpinėse žaidynėse Rio del Žaneire.

Nuotraukos kalendoriui buvo atrinktos iš daugiau nei pusantro tūkstančio kadrų, kuriuos australų kilmės fotografas vasarą ir rudenį užfiksavo Lietuvoje, Latvijoje ir Prancūzijoje.

Kalendorių „Mes už Lietuvą“ galima įsigyti internetu www.mesuzlietuva.com, didžiuosiuose prekybos centruose ir degalinių tinkluose „Statoil“ bei EMSI.

„Lietuvos krepšinio rinktinė – mes už Lietuvą“ yra patentuotas prekės ženklas, teisės į kurį priklauso Lietuvos krepšinio federacijai. Šis prekės ženklas žymi oficialią Lietuvos krepšinio rinktinių atributiką ir suvenyrus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją