Incidentas užfiksuotas baigiantis susitikimui tarp „BK Jelgava“ ir „Valmiera/ORDO“ komandų. Ženkliai atsiliekančios Jelgava komandos įžaidėjas A. Šuliauskas baigiantis laikui padėjo kamuolį ant parketo, taip pademonstruodamas, kad į krepšį mesti neketina ir pripažįsta varžovų pergalę.

A. Škelei tai buvo nė motais. Latvis nusprendė nepaisyti nerašytos taisyklės – jis lyg ir tiesė ranką lietuviui, tačiau paskutiniu momentu apsigalvojo ir, pačiupęs kamuolį, nuskubėjo į varžovų aikštės pusę bei įdėjo į krepšį.

Reguliariojo sezono mačą Valmieros komanda laimėjo triuškinama persvara – 90:67, todėl toks A. Škelės elgesys liko sunkiai suprantamas pralaimėjusios ekipos krepšininkams. Susitikimas baigėsi žaidėjų apsižodžiavimais, bet į rimtesnį konfliktą situacija neperaugo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (151)