Gražiausių epizodų penketuką pradeda „Nevėžio“ gynėjas Darius Gvezdauskas bei jo reidas į baudos aikštelę ir perdavimas komandos draugui, kuris ataką pabaigė dėjimu.

Ketvirtoje vietoje „Dzūkijos“ aukštaūgis Adamas Lapeta galingu dėjimu iš savo vietų pakėlė ne tik komandos draugus, bet ir visus sirgalius susirinkusius stebėti dvikovos su „Lietkabeliu“.

Martynas Pocius rungtynėse su „Dzūkija“ greitos atakos metu planavo pelnyti du lengvus taškus, tačiau Marcusas Monroe turėjo visiškai priešingą nuomonę.

Rokas Giedraitis pirmosiomis čempionato savaitėmis demonstruoja, jog jam tiesiog būtina rezervuoti vietą gražiausių epizodų penketuke. Šį kartą jo metimas paskutinėmis sekundėmis Pasvalyje užėmė antrą vietą.

Nors pergalių grafoje dega 0, tačiau „Šiaulių“ krepšininkai gali guostis bent tuo, jog praėjusią savaitę Paulius Dambrauskas ir Modestas Kumpys sukūrė gražiausią savaitės epizodą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją