Net 51 tašką nugalėtojams pelnė Jaysonas Tatumas (11/18 dvit., 6/10 trit., 11/14 b.), taip pat atkovojo 13 kamuolių, atliko 5 rezultatyvius perdavimus ir perėmė 2 kamuolius.

Tai – rezultatyviausias pasirodymas lygos istorijoje lemiamose 7-ose rungtynėse.

Tuo metu „76ers“ konferencijos pusfinalio etapo neįveikė trečius metus paeiliui ir penktą kartą per paskutinius šešis sezonus.

„Maniau, turime tinkamą komandą, tikrai taip galvojau“, – po rungtynių tvirtino „76ers“ strategas Docas Riversas.

„Visus metus žaidėme puikiai ir šis pralaimėjimas sumenkina tai, ką padarėme šiame sezone. Manau, ši komanda žengia teisinga kryptimi.

Per visą sezoną žengėme žingsnį į priekį, o šįvakar dėtas žingsnis atgal. Bet viskas gerai, taip kartais nutinka“, – kalbėjo „76ers“ strategas.

„Liko nebaigtų darbų. Mes dar nieko nelaimėjome ir manau, turime galimybę laimėti“, – teigė šio sezono lygos MVP Joelis Embiidas.

„Turime tai, ko reikia pergalėms. Aš vis dar tikiu, kad turime galimybę laimėti. Bet tam reikės daugiau nei tik mūsų“, – nusivylęs kalbėjo „76ers“ lyderis.

Rytų konferencijos finale „Celtics“ susitiks su Majamio „Heat“, pirmoji dvikova numatyta Bostone gegužės 18 d.

Vakaruose kovos Denverio „Nuggets“ ir Los Andželo „Lakers“, pirmosios rungtynės – gegužės 17-ą.

„Celtics“: Jaysonas Tatumas 51, Jaylenas Brownas 25, Malcolmas Brogdonas 12.

„76ers“: Tobiasas Harris 19, Tyrese Maxey 17, Joelis Embiidas 15 taškų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją