„Warriors“ seriją prieš „Kings“ 4-3 laimėjo po lemiamos pergalės svečiuose 120:100. S. Curry per 38 minutes įmetė 50 taškų (13/20 dvit., 7/18 trit., 3/5 baud.), atkovojo 8 kamuolius ir atliko 8 rezultatyvius perdavimus.

Tai yra rezultatyviausias jo karjeros pasirodymas atkrintamosiose varžybose ir visų laikų NBA rezultatyvumo rekordas septintosiose atkrintamųjų varžybų rungtynėse.

Kitame atkrintamųjų etape „Warriors“ sutiks Los Andželo „Lakers“ ekipą, kuri pirmajame etape 4-2 eliminavo Memfio „Grizzlies“. S. Curry po ilgesnės pertraukos vėl varžysis prieš L. Jamesą, prieš kurį 2015-2018 metais žaidė keturis iš eilės NBA finalus, šiam dar ginant Klivlando „Cavaliers“ ekipos garbę.

„Nuostabu, kad vis dar esame tokiame aukštame lygyje ir kovojame dėl titulo. Sugrįžtu mintimis į 2014-2015 metų sezono akistatas ir galvoju, kad tikrai esame palaiminti galėdami tai daryti iki dabar. Abu siekiame dar vieno žiedo, nekantrauju vėl su juo susitikti“, – kalbėjo S. Curry.


38-erių L. Jamesas yra keturiskart NBA čempionas. Šį sezoną veteranas per rungtynes vidutiniškai pelno po 28,3 taško, atkovoja po 8,6 kamuolio ir atlieka po 6,6 rezultatyvaus perdavimo.

35-erių S. Curry tiap pat yra keturiskart NBA čempionas. Šį sezoną patyręs snaiperis per mačą vidutiniškai įmeta po 29,9 taško, atkovoja po 6 kamuolius ir atlieka po 6,1 rezultatyvaus perdavimo.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją