Pirmose NBA Rytų konferencijos pusfinalio rungtynėse Majamio „Heat“ svečiuose 108:101 (21:32, 29:23, 31:20, 27:26) nugalėjo Niujorko „Knicks“ ir serijoje iki keturių pergalių išsivežrė į priekį 1-0.

Puikiai atkrintamosiose varžybose žaidžiantis „Heat“ lyderis Jimmy Butleris pelnė 25 taškus ir atkovojo 11 kamuolių. Tiesa, iki ketvirto kėlinio pabaigos likus 5 min. J. Butleris patyrė traumą, tačiau net ir šlubčiodamas liko aikštėje ir savo pasirodymą baigė tik likus žaisti kiek daugiau nei 23 sekundes.

„Heat“ lyderiui neblogai talkino 20 taškų surinkęs Gabe‘as Vincentas, 18 prie pergalės pridėjo Kyle‘as Lowry, 16 – Bamas Adebayo.

Be vieno iš savo lyderių Juliuso Randle‘o žaidusiai „Knicks“ ekipai daugiausiai – 26 taškus įmetė R.J.Barrettas, 25 pridėjo Jalenas Brunsonas, 18 taškų surinko Obi Toppinas.

Su 8-u rezultatu į NBA atkrintamąsias varžybas patekusi Majamio „Heat“ pirmajame etape 4-1 įveikė geriausią rezultatą reguliariame sezone turėjusią Milvokio „Bucks“ ekipą, o „Knicks“ tokiu pat rezultatu eliminavo Klivlando „Cavaliers“.

Antrasis šios Rytų konferencijos pusfinalio serijos mačas naktį iš antradienio į trečiadienį 2.30 val. Lietuvos laiku vyks taip pat Niujorke.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją