Po ketvirtųjų rungtynių San Franciske D. Foxui buvo diagnozuotas kairės rankos rodomojo piršto lūžis. Vėliau klubas patikslino, jog „Kings“ taškų mašina patyrė avulsinį piršto lūžį.

D. Foxas antradienį dalyvavo nekontaktinėje treniruotėje ir po jos žurnalistams teigė, kad nėra jokių „jeigu“ ar „bet“ – jis pasirengęs žaisti.

Antradienį treniruotėje krepšininkas buvo pastebėtas mėtantis į krepšį su įtvaru ant sužeisto piršto.

„Šiuo metu man svarbiausia – piršto įtvaro tolerancija, kad galėčiau mesti kamuolį. Skausmas mažėja. Jaučiu, kas galiu atlikti įprastą metimą. Manau, viskas bus gerai“, – vylėsi D. Foxas.

Anot krepšininko, nėra jokių problemų kontroliuojant kamuolį ar atliekant perdavimus. Didžiausias klausimas buvo, ar krepšininkas susidoros su skausmu ir galės atakuoti.

Optimizmo suteikia tai, kad piršto patinimas atslėgo ir skausmas nekėlė didelio diskomforto.

„Galiu mesti kamuolį. Šioje sezono stadijoje kiekvienas turi kažkokių sveikatos problemų, visiems kažką skauda. Taigi, žengi į aikštę ir žaidi, aš dėl to nesijaudinu“, – antradienį vakare kalbėjo krepšininkas.

Anot „Kings“ stratego Mike'o Browno, bus priimtas bendras sprendimas, ar galės žaidėjas žaisti 5-ose rungtynėse.

„Turi medikai, mūsų gydytojai, pats krepšininkas ir aš nuspręsti, ar žaisti trečiadienį. Tai bendras sprendimas. Ne tik krepšininkas, ne tik aš, bet ir medikai turime priimti vieningą sprendimą“, – teigė „Kings“ vedlys.

D. Foxas per pirmus keturis mačus vidutiniškai renka net po 31,5 tašką ir 7 rezultatyvius perdavimus.

Problemų su sveikata turi ir Domantas Sabonis, kuriam dar prieš kelis mėnesius buvo diagnozuotas taip pat avulsinis dešiniojo nykščio lūžis. Lietuvis iki šiol dėvi įtvarą.

Primename, kad „Kings“ buvo arti to, kad per vieną žingsnį priartėtų prie NBA Vakarų konferencijos pusfinalio, tačiau ketvirtosiose ketvirtfinalio rungtynėse San Fransiske apmaudžiai 125:126 nusileido „Warriors“ pajėgoms.

Tokiu būdu intriguojančios serijos iki keturių pergalių rezultatas tapo lygus – 2:2.

Penktasis „Karalių“ ir „Karių“ susirėmimas numatytas naktį iš trečiadienio į ketvirtadienį Sakramente.

Šios poros laimėtojai konferencijos pusfinalyje susigrums arba su Memfio „Grizzlies“, arba su Los Andželo „Lakers“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją