Likus 0,8 sek. LeBronas Jamesas dvitaškiu išplėšė pratęsimą, o jame jau „Lakers“ neleido abejoti savo pranašumu.

38-erių „Karalius“ iš viso pelnė 22 taškus, atkovojo 20 kamuolių, atliko 7 rezultatyvius perdavimus, blokavo 2 metimus ir tik kartą suklydo.

L. Jamesas tapo vyriausiu krepšininku lygos istorijoje, kuris atkrintamosiose pelnė mažiausiai 20 taškų ir atkovojo bent 20 kamuolių.

Lemiamame kėlinyje ne kartą keitėsi pirmaujanti komanda, o likus 6 sek. Desmondas Bane'as dvitaškiu išvedė „Grizzlies“ ekipą į priekį 104:102.

Su sirena metimą paleidęs L. Jamesas išplėšė pratęsimą, o jame šeimininkai diktavo toną lemiamose minutėse ir išplėšė pergalę 117:111.

Serijos penktas susitikimas balandžio 27 dieną vyks Memfyje.

„Grizzlies“ Vakarų konferencijoje užėmė 2-ą vietą, „Lakers“ į ketvirtfinalį pateko po papildomų „įkrintamųjų“ rungtynių.

„Lakers“: Austinas Reavesas 23, LeBronas Jamesas 22, Dangelo Russellas 17, Jarredas Vanderbiltas 15, Dennisas Schroderis ir Anthony Davisas (11 atkov. k.) po 12 taškų.

„Grizzlies“: Desmondas Bane'as 36, Ja Morantas 19, Jarenas Jacksonas 14, Xavieras Tillmanas 12 taškų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją