Nors Vakarų konferencijos ketvirtfinalio serijos iki keturių pergalių su San Fransisko „Golden State Warriors“ rezultatas šiuo metu yra lygus (2:2), o „Karaliams“ vis dar priklauso namų aikštės pranašumas, iš Sakramento komandos stovyklos atskriejo neraminančios žinios.

ESPN žurnalistas Adrianas Wojnarowski ir „The Athletic“ dirbantis Shamsas Charania praneša, kad neabejotinam „Kings“ puolimo lyderiui De'Aaronui Foxui, per pirmus keturis mačus vidutiniškai rinkusiam net po 31,5 taško ir 7 rezultatyvius perdavimus, lūžo kairės rankos rodomasis pirštas.

Abejojama, ar reaktyvinis gynėjas galės padėti saviškiams ne tik artimiausioje dvikovoje, bet ir apskritai šioje serijoje. Jei ir žengs ant parketo, žaisti jis turės su specialiu įtvaru. D. Foxas yra kairiarankis, tad traumos įtaka galimam jo žaidimui būtų tikrai didelė.

Problemų su sveikata turi ir Domantas Sabonis, kuriam dar prieš kelis mėnesius buvo diagnozuotas avulsinis dešiniojo nykščio lūžis. Lietuvis iki šiol dėvi įtvarą.

Primename, kad „Kings“ buvo arti to, kad per vieną žingsnį priartėtų prie NBA Vakarų konferencijos pusfinalio, tačiau ketvirtosiose ketvirtfinalio rungtynėse San Fransiske apmaudžiai 125:126 nusileido „Warriors“ pajėgoms.

„Karaliai“ tiksint paskutinėms sekundėms galėjo išplėšti pergalę, bet D. Foxas buvo apspistas dviejų varžovų, o kamuolį iš jo gavęs Harrisonas Barnesas laisvas prametė tritaškį.

Tokiu būdu intriguojančios serijos iki keturių pergalių rezultatas tapo lygus – 2:2.

Penktasis „Karalių“ ir „Karių“ susirėmimas numatytas naktį iš trečiadienio į ketvirtadienį Sakramente.

Šios poros laimėtojai konferencijos pusfinalyje susigrums arba su Memfio „Grizzlies“, arba su Los Andželo „Lakers“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją