Domantas Sabonis žaidė 37 min., pelnė 14 taškų (7/13 dvit.), atkovojo 7 kamuolius, atliko 8 rezultatyvius perdavimus, perėmė kamuolį, atliko 2 blokus, suklydo 2 kartus ir 4 kartus pažeidė taisykles.

Prieš lemiamą kėlinį „Kings“ atsiliko 92:102, tačiau ketvirto kėlinio pradžioje greit iš šio deficito nieko neliko.

Atkaklioje kovoje komandos keitėsi taškais, o likus 10 sek. po atkovoto kamuolio gynyboje svečiai paskutiniam savo išpuoliui turėjo 10 sek.

Po minutės pertraukėlės „Kings“ galėjo išplėšti pergalę, tačiau Harrisono Barneso tolimas metimas tikslo nepasiekė – 125:126.

Penktosios serijos rungtynės vyks balandžio 27 d. Sakramente.

„Gonden State Warriors“: Stephenas Curry 32 (6/11 dvit., 5/11 trit., 5/5 b.), Klay Thompsonas 26, Jordanas Poole'as 22, Andrew Wigginsas 18, Draymondas Greenas 12 taškų (10 atkov. k., 7 rez.p.).

„Kings“: DeAaronas Foxas 38 (10/20 dvit., 4/11 trit., 6/8 baud., 9 atkov. kam.), Keegan Murray 23, Malikas Monkas 16, Domantas Sabonis 14 taškų.

Sekmadienį ant parketo grįžo Draymondas Greenas, kuris praleido trečią susitikimą dėl vienerių rungtynių diskvalifikacijos. „Warriors“ žaidėjas nuobaudos sulaukė už tai, kad antrose serijos rungtynėse užmynė Domantui Saboniui ant krūtinės.

NBA lyga, paskelbdama apie D. Greeno suspendavimą, užsiminė, kad toks sprendimas buvo priimtas atsižvelgiant ir į 33-ejų krepšininko praeitį. Amerikietis per savo karjerą už nesportinį elgesį buvo įspėtas ir baustas ne kartą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)