Visos atkrintamųjų serijos metu „Lakers“ lyderį aikštėje provokuojantis ir nepagarbiai apie jį kalbantis Memfio „Grizzlies“ puolėjas Dillonas Brooksas šį kartą peržengė ribas.

Trečiųjų serijos rungtynių trečiajame kėlinyje LeBronui besiveržiant į ataką, Brooksas kumščiu smogė jam į tarpkojį. Už šį veiksmą teisėjai išvarė nusižengusį atletą iš rungtynių.

Pirmus tris kėlinius dominavusi „Lakers“ komanda namuose palaužė „Grizzlies“ ekipą 111:101 (35:9, 18:28, 35:31, 23:33) ir serijoje iki keturių pergalių išsiveržė į priekį 2:1.

Memfio klybui nepadėjo įspūdingas lyderio sugrįžimas – Ja Morantas pelnė 45 taškus, atkovojo 9 kamuolius ir atliko 13 rezultatyvių perdavimų. „Lakers“ su 31 tašku ir 17 atkovotų kamuolių į priekį vedė Anthony Davisas.

Nuo varžovo agresijos išpuolio nukentėjęs L. Jamesas šiame susitikime įmetė 25 taškus, atkovojo 9 kamuolius ir atliko 5 rezultatyvius perdavimus.

Anksčiau šių atkrintamųjų varžybų metu Draymondas Greenas užlipo ant krūtinės Domantui Saboniui ir sulaukė vienerių rungtynių diskvalifikacijos, o vėliau nesportiniais veiksmais pasižymėjo ir Filadelfijos „76ers“ žvaigždės: Jamesas Hardenas trenkė Royce'ui O'Neale'ui į tarpkojį kumščiu, o Joelis Embiidas Nicui Claxtonui į tarpkojį įspyrė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)