Serijoje iki keturių pergalių čempionai dabar atsilieka 1-2. Kita dvikova sekmadienį vėl vyks San Fransiske.

Steve‘o Kerro auklėtiniai šįkart savo sąlygas diktavo nuo pirmų minučių ir nuosekliai augino persvarą. Svečiai trečiojoje komandų akistatoje nepirmavo nė sekundės.

Sunkiai sulaikomas buvo Stephenas Curry, pataikęs 6 iš 12 savo tritaškių ir viso sumetęs 36 taškus.

„Kings“ gretose greta trigubo dublio liko De'Aaronas Foxas, kurio sąskaitoje – 26 taškai, 10 atkovotų kamuolių ir 9 rezultatyvūs perdavimai.

Domantas Sabonis žaidė 35 min. ir pelnė 15 taškų (7/13 dvitaškių, 0/1 tritaškio, 1/2 baudų), atkovojo 16 kamuolių, atliko 4 rezultatyvius perdavimus, bet suklydo daugiausiai komandoje – 6 kartus.

Domantas Sabonis mače su GSW

Trečiame kėlinyje į baudos aikštelę įsiveržusį lietuvį efektingai sustabdė varžovų gynėjas Klay Thompsonas, blokavęs 18 cm aukštesnio oponento metimą.


D. Saboniui gyvenimą apkartino ir tiesioginis jo priešininkas Kevonas Looney, kuris pats tepelnė 4 taškus, bet atkovojo 20 kamuolių ir išdalino 9 rezultatyvius perdavimus.

„Kings“ pralaimėjo kovą „po lenta“ 59:70.

Šias rungtynes teko praleisti „Golden State Warriors“ puolėjui Draymondui Greenui, kuris buvo suspenduotas mačui dėl nesportiško elgesio praėjusioje dvikovoje, kuomet užmynė ant krūtinės D. Saboniui.

„Golden State Warriors“: Stephenas Curry 36, Andrew Wigginsas 20, Jordanas Poole’as 16 (1/7 trit.), Klay Thompsonas ir Mosesas Moody – po 13;

„Kings“: De'Aaronas Foxas 26 (10 atk. kam., 9 rez. perd.), Harrisonas Barnesas 17, Domantas Sabonis 15 (16 atk. kam., 6 kl.), Kevinas Huerteris 13.

Kitame Vakarų ketvirtfinalyje į priekį 2-1 išsiveržė Finikso „Suns“, varžovų arenoje 129:124 (27:27, 27:24, 40:34, 35:39) palaužę Los Andželo „Clippers“.

Net 45 taškus svečiams atskaičiavo Devinas Bookeris, 28 pridūrė Kevinas Durantas.

„Clippers“ gretose žibėjo Normanas Powellas (42 taškai) ir Russellas Westbrookas (30 taškų, 12 rezultatyvių perdavimų, 8 atkovoti kamuoliai). Dėl kelio traumos nežaidė ekipos lyderis Kawhi Leonardas.

Rytuose link galutinės pergalės veržiasi Filadelfijos „76ers“, išvykoje 102:97 (32:28, 26:19, 18:35, 26:15) dar kartą susitvarkę su Bruklino „Nets“. Santykis šioje serijoje dabar 3-0.

Svečiams nesutrukdė tai, kad Jamesas Hardenas buvo išvarytas iš rungtynių trečiame kėlinyje po abejotinos nesportinės pražangos.

Nugalėtojų gretose lyderystės ėmėsi 25 taškus surinkęs Tyrese‘as Maxey, šeimininkams 26 taškus pelnė Mikalas Bridgesas.

Mačo nebaigė ir „Nets“ vidurio puolėjas Nicas Claxtonas, užsidirbęs dvi technines pražangas.

Pirmąja jis buvo nubaustas, kuomet po sėkmingo dėjimo į krepšį provokuojančiai žengė per gulintį Joelį Embiidą. „76ers“ žvaigždė taip pat nesuvaldė nervų ir spyrė varžovui – abu užsidirbo po pražangą.

Vėliau N. Claxtonas buvo išsiųstas į rūbinę, kuomet po kitos sėkmingos atakos, teisėjų nuomone, pernelyg emocingai rodė savo raumenis tam pačiam J. Embiidui prieš nosį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją