Taškas į tašką vykusiame mūšyje lūžis įvyko ketvirto kėlinio viduryje, kai ant po nesėkmingos šeimininkų atakos pargriuvusio Domanto Sabonio užlipo ir koja nuo jo krūtinės visu svoriu atsispyrė Draymondas Greenas.

„Warriors“ emocinis lyderis teisėjų, tarp kurių buvo ir lietuvis Gediminas Petraitis, už tokį nesportišką veiksmą buvo išvarytas iš aikštės, o be jo likę svečiai nebeatsilaikė.

Pačiam nemenkai nukentėjusiam ir kurį laiką ant parketo praleidusiam D. Saboniui taip pat buvo skirta techninė pražanga, bet jis mačą tęsti galėjo. Tiesa, iškart po itin skausmingo epizodo pakilęs Domantas prametė abi baudas.

Lietuvos rinktinės aukštaūgis kartu su De'Aaronu Foxu (9 rez. perd.) buvo rezultatyviausi nugalėtojų gretose.

Domanto kraityje per 40 minučių – 24 taškai (8/12 dvitaškiai, 8/12 baudos), 9 atkovoti kamuoliai ir 4 rezultatyvūs perdavimai.

„Kariams“ Stephenas Curry sušveitė 28 (3/13 tritaškiai), Andrew Wigginsas – 22, o Klay'us Thompsonas – 21 tašką (5/10 tritaškiai).

Pirmąją akistatą 126:123 taip pat laimėjo „Karaliai“.

Dabar serija kelsis į kitą Kalifornijos miestą – San Fransiską, kur bus surengti kiti du susitikimai.

Ar NBA lyga dar kaip nors papildomai nubaus ne krepšinio veiksmus pasitelkusį D. Greeną, kol kas neaišku.

Primename, kad šios poros laimėtojų kitame etape lauks Memfio „Grizzlies“ arba Los Andželo „Lakers“ vyrukai (kol kas serijoje – 0:1).

Pusiaukelę pirmame atkrintamųjų rate pasiekė ir Filadelfijos „76ers“, kurie Pensilvanijoje 96:84 (25:25, 19:24, 24:14, 28:21) įveikė Bruklino „Nets“ kolektyvą.

Ryškiausiai „76ers“ gretose švietė Tyrese'as Maxey, sumetęs 33 taškus, ir Joelis Embiidas, pridėjęs 20 taškų, 19 sugriebtų kamuolių, 7 rezultatyvius perdavimus (8 klaidos) ir 3 blokus.

Tobiasas Harrisas taip pat surinko 20 taškų (12 atk. kam.)

Niujorko valstijos atstovams Cameronas Johnsonas atnešė 28, o Mikalis Bridgesas – 21 tašką.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)