Rytų konferencijoje septintą poziciją užsitikrino Atlantos „Hawks“ krepšininkai, kurie svečiuose dominavo prieš Majamio „Heat“ klubą – 116:105 (36:27, 29:23, 26:28, 25:27).

Pusiaukelėje į pergalę „Vanagai“ pirmavo net 63:39, tačiau šeimininkai atsakė savo spurtu 8:27 ir trečiame kėlinyje priartėjo iki 66:71. Vis dėlto Quino Snyderio auklėtiniai visiškai nesubyrėjo ir vėl susigrąžino dviženklę persvarą bei finišavo be didesnių problemų.

Nugalėtojams Trae Youngas sumetė 25, Dejounte Murray'us – 18, o Saddiqas Bey'us – 17 taškų. Tuo metu vidurio puolėjas Clintas Capela sugriebė net 21 atšokusį kamuolį.

„Heat“ komandai net 33 taškus surinko veteranas Kyle'as Lowry (5/7 dvitaškiai, 6/9 tritaškiai, 5/5 baudos). Tyleris Herro pridėjo 26, o Jimmy Butleris – 21 tašką ir 9 rezultatyvius perdavimus.

„Hawks“ atkrintamosiose laukia serija su Bostono „Celtics“.

Savo ruožtu Floridos valstijos atstovai dėl patekimo į jas dar turės susikauti arba su Čikagos „Bulls“, arba su Toronto „Raptors“. Pajėgiausią šios trijulės klubą atkrintamosiose pasitiks Milvokio „Bucks“.

Tuo metu tikras trileris vyko Vakaruose, kur Los Andželo „Lakers“ tik per pratęsimą susitvarkė su Minesotos „Timberwolves“ vyrukais.

Ketvirto kėlinio pradžioje turėtą 10 taškų deficitą panaikinę kaliforniečiai po Denniso Schroderio tritaškio likus 1,4 sekundės jau užuodė pergalę, bet Anthony Davisas sugebėjo prasižengti prieš iš toli atakvusį Mike'ą Conley, kuris realizavo visus tris baudos metimus ir išplėšė pratęsimą.

Jame abi ekipos atrodė išsekusios, bet taškus lengviau ir dažniau visgi rinko „Lakers“ 108:102 (22:28, 27:32, 30:26, 19:12; 10:4).

Jie atkrintamųjų serijoje susigrums su Memfio „Grizzlies“.

„Wolves“ lauks, kol savo santykius išsiaiškins Naujojo Orleano „Pelicans“ ir Oklahomos Sičio „Thunder“, o tada galynėsis su šią akistatą laimėjusiu kolektyvu dėl progos atkrintamosiose mesti iššūkį Denverio „Nuggets“.

Los Andželo klubui LeBronas Jamesas suvertė 30 (10 atk. kam.), Anthony Davisas – 24 (15 atk. kam.), o D. Schroderis – 21 tašką.

Atvykėliams iš Minesotos, kurie vertėsi be dėl smūgio komandos draugui suspenduoto Rudy Goberto ir dešinę ranką arenos tunelyje susilaužusio Jadeno McDanielso, Karlas-Anthony Townsas sukaupė 24 (11 atk. kam.), o Mike'as Conley – 23 taškus.

NBA atkrintamųjų batalijos startuos šeštadienio vakarą.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją