D. Sabonis per 34 min. pelnė 19 taškų (7/10 dvitaškiai, 1/1 tritaškiai, 2/6 baudos), atkovojo 11 kamuolių, atliko 11 rezultatyvių perdavimų, perėmė kamuolį, suklydo tris kartys ir prasižengė 4 kartus.


Antrą iš eilės trigubą dublį surinkusio lietuvio pastangų neužteko – varžovams žūtbūt buvo reikalinga ši pergalė, kad išliktų lenktynėse dėl vietos įkrintamosiose varžybose.

Tuo pasirūpino K. Irvingas ir L. Dončičius. Pirmasis pelnė 31 tašką, o slovėnas pridėjo 29 taškus ir 10 atkovotų kamuolių.

Šiuo metu „Mavericks“ susilygino pergalių ir pralaimėjimų santykiu su 10-oje vietoje (užtikrina patekimą į įkrintamąsias varžybas) esančia Oklahomos „Thunder“ ekipa. Likus dviems rungtynės iki reguliariojo sezono pabaigos „Mavericks“ būtina laimėti ir sulaukti „Thunder“ pralaimėjimo. Praėjusį sezoną Dalaso klubas žaidė Vakarų konferencijos finale.

Trijų pralaimėjimų iš eilės seriją nutraukusi „Mavericks“ laimi tik antrą kartą per paskutines 9 rungtynes.

Domantas Sabonis prieš "Mavericks". Statistika

Rezultatyviausias „Kings“ komandoje buvo De'Aaronas Foxas su 28 taškais. „Kings“ jau anksčiau užsitikrino vietą atkrintamosiose varžybose, nutraukusi net 16 sezonų trukusį laikotarpį, per kurį baigdavo savo pasirodymą iš karto po reguliariojo sezono. Šįkart „Karaliai“ įsitvirtino trečioje Vakarų konferencijos vietoje.

Kitas rungtynes „Kings“ žais namie su „Golden State Warriors“, o „Mavericks“ užsuks į Čikagą.

Trečiadienio rungtynių rezultatai:

Detroito „Pistons“ – Bruklino „Nets“ 108:123

Indianos „Pacers“ – Niujorko „Knicks“ 129:138

Atlantos „Hawks“ – Vašingtono „Wizards“ 134:116

Bostono „Celtics“ – Toronto „Raptors“ 97:93

Milvokio „Bucks“ – Čikagos „Bulls“ 105:92

Naujojo Orleano „Pelicans“ – Memfio „Grizzlies“ 138:131

Dalaso „Mavericks“ – Sakramento „Kings“ 123:119

Los Andželo „Clippers“ – Los Andželo „Lakers“ 125:118

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją