Įspūdingą pergalę garantavo Herbertas Jonesas, CJ McCullumas ir Trey Murphy III, nugalėtojams atitinkamai pelnę 35, 31 ir 30 taškų. Tai pirmas kartas klubo istorijoje, kai trys žaidėjai perkopia 30 taškų ribą.

Dar 24 taškus ir 13 rezultatyvių perdavimų atliko Brandonas Ingramas. Aikštės šeimininkai itin sėkmingai naudojo tolimąją artileriją – pataikė 21 tritaškį metimą.

Ši pergalė garantavo, kad „Pelicans“ išliks Vakarų konferencijos pirmajame dešimtuke, kuris leidžia toliau kovoti bent jau įkrintamosiose varžybose. Iki reguliariojo sezono pabaigos liko dvejos rungtynės.

Nerezultatyvias rungtynes šįkart žaidė J. Valančiūnas. Vidurio puolėjas per 19 min. pelnė 4 taškus (1/2 dvitaškiai, 2/2 baudos), atkovojo 6 kamuolius, atliko perdavimą, perėmė kamuolį, blokavo tris metimus ir prasižengė penkis kartus.

Jo oponentas ir buvęs komandos draugas Jarenas Jacksonas Jr. pelnė net 40 taškų, atkovojo 9 kamuolius ir blokavo 4 metimus. „Grizzlies“ žaidė be savo lyderio Ja Moranto, Luke'o Kennardo ir Xaviero Tillmano.

Memfio ekipa antrajame kėlinyje turėjo 19 taškų persvarą (50:69), vis dėlto „Pelicans“ sugebėjo ją panaikinti, išplėšti pratęsimą, kuriame jau akivaizdžiai dominavo.

„Pelicans“ kitas rungtynes žais penktadienį namie su Niujorko „Knicks“.

Trečiadienio rungtynių rezultatai:

Detroito „Pistons“ – Bruklino „Nets“ 108:123

Indianos „Pacers“ – Niujorko „Knicks“ 129:138

Atlantos „Hawks“ – Vašingtono „Wizards“ 134:116

Bostono „Celtics“ – Toronto „Raptors“ 97:93

Milvokio „Bucks“ – Čikagos „Bulls“ 105:92

Naujojo Orleano „Pelicans“ – Memfio „Grizzlies“ 138:131

Dalaso „Mavericks“ – Sakramento „Kings“ 123:119

Los Andželo „Clippers“ – Los Andželo „Lakers“ 125:118

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)