Visas kortas sumaišė Dougas McDermottas, kuris 22 iš savo 30 taškų pelnė per ketvirtą kėlinį ir pratęsimą bei padėjo nutraukti šešių iš eilės „Spurs“ pralaimėjimų seriją.

„Dabar ne laikas tokiems pralaimėjimams. Aišku, tokie pasitaiko. Mes turime žaisti daug geriau. Net nežinau, kiek kartų ši komanda pelnė 140 taškų, net įskaitant pratęsimą. Turime geriau gintis“, – apmaudo neslėpė vienas iš „Kings“ lyderių, 28 taškus pelnęs De'Aaronas Foxas.

D. Sabonis pridėjo 26 taškus (8/11 dvitaškiai 1/1 tritaškiai, 7/12 baudos), atkovojo 8 kamuolius, atliko 6 rezultatyvius perdavimus, perėmė kamuolį, blokavo metimą, triskart suklydo ir prasižengė 4 kartus.

Kevinas Huerteris tritaškiu metimu galėjo išplėšti pergalę paskutinę ketvirto kėlinio sekundę, tačiau šis buvo netaiklus. Pratęsime viskas pakrypo ne aikštės šeimininkų naudai.

„Savo aikštėje nežaidžiame gerai gynyboje. Nemėgstu to sakyti, bet yra, kaip yra. Tai – faktas. Mes turime problemų stabdydami varžovus savo aikštėje“, – pastebėjo „Kings“ strategas Mike'as Brownas. Savo aikštėje „Kings“ vidutiniškai praleidžia 120,1 taško per rungtynes.

Savo ruožtu „Spurs“ vyriausiasis treneris Greggas Popovichus džiaugėsi puikia pergale: „Esu tiesiog laimingas už žaidėjus. Jie visus metus dėl tokių pergalių sunkiai dirba. Trys ar keturi žaidėjai sužaidė geriausias savo karjeros rungtynes.“

Priminsime, kad „Kings“ praėjusią savaitę laimėdami Portlande nutraukė ilgiausią NBA istorijoje seriją – 16 sezonų – be atkrintamųjų varžybų. Komandą sirgaliai pasitiko sveikindami oro uoste.

Sekmadienį Sakramento „Golden 1 Center“ arenoje užfiksuotas žiūrovų rekordas – 18,183. Jau 18-ą kartą iš eilės visi bilietai „Kings“ namų aikštėje buvo iššluoti.

Domantas Sabonis prieš "Spurs". Statistika

Sekmadienį G. Popovichių kiek anksčiau pasiekė dar viena gera žinia – jis šiais metais bus pagerbtas Krepšinio Šlovės muziejuje kartu su savo buvusius asistentu Becky Hammonu ir buvusiu auklėtiniu Tony Parkeriu.

Kitas rungtynes „Kings“ žais antradienį Naujajame Orleane su „Pelicans“. Akis į akį stos Lietuvos rinktinės vidurio puolėjai Jonas Valančiūnas ir Domantas Sabonis.

Kings“: De'Aaronas Foxas 28, Domantas Sabonis 26, Keeganas Murray 18, Harrisonas Barnesas ir Terence'as Davisas po 15.

Spurs“: Dougas McDermottas 30, Julianas Champagnie 26, Tre Jonesas 17 (11 rez.p., 10 atk.k.).

Kiti sekmadienio rezultatai:

Atlantos „Hawks“ – Dalaso „Mavericks“ 132:130 po pratęsimo

Niujorko „Knicks“ – Vašingtono „Wizards“ 118:109

Orlando „Magic“ – Detroito „Pistons“ 128:102

Hjustono „Rockets“ – Los Andželo „Lakers“ 109:134

Oklahomos „Thunder“ – Finikso „Suns“ 118:128

Klivlando „Cavaliers“ – Indianos „Pacers“ 115:105

Milvokio „Bucks“ – Filadelfijos „76ers“ 117:104

Denverio „Nuggets“ – „Golden State Warriors“ 112:110

Šarlotės „Hornets“ – Toronto „Raptors“ 108:128

Bruklino „Nets“ – Jutos „Jazz“ 111:110

Čikagos „Bulls“ – Memfio „Grizzlies“ 128:107

Minesotos „Timberwolves“ – Portlando „Trail Blazers“ 105:107

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją