Lenktynėse dėl naudingiausio NBA krepšininko titulo D. Sabonis išstūmė iš penketo pastarosiomis savaitėmis jame figūravusią Dalaso „Mavericks“ superžvaigždę Luka Dončičių.

D. Sabonis šį sezoną ne kartą buvo pripažintas naudingiausiu Vakarų konferencijos savaitės krepšininku, o jo atstovaujama komanda pirmą kartą nuo 2006 metų pateko į atkrintamąsias varžybas.

Sakramento „Kings“ lyderis šį sezoną per susitikimą vidutiniškai įmeta po 19,1 taško, atkovoja po 12,4 kamuolio ir atlieka po 7,2 rezultatyvaus perdavimo.

NBA sudaromame MVP kandidatų sąraše virš D. Sabonio rikiuojasi Jaysonas Tatumas iš Bostono „Celtics“, Giannis Antetokounmpo iš Milvokio „Bucks“, Joelis Embiidas iš Filadelfijos „76ers“ ir praėjusių dviejų sezonų MVP iš Denverio „Nuggets“ Nikola Jokičius.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją