Nuo pat rungtynių pradžios Naujojo Orleano ekipa diktavo savo sąlygas aikštėje ir nuolat didino savo persvarą, kuri pačioje pabaigoje pasiekė 21 tašką.

J. Valančiūnas nugalėtojams per 25 min. pelnė 15 taškų (5/10 dvitaškiai, 0/1 tritaškiai, 5/5 baudos), atkovojo 12 kamuolių, atliko 4 rezultatyvius perdavimus, blokavo metimą, kartą suklydo ir keturiskart prasižengė.

Rezultatyviausiai „Pelicans“ komandoje žaidė Brandomas Ingramas, kurio sąskaitoje yra 31 taškas, 11 atkovotų kamuolių ir 10 rezultatyvių perdavimų. 23 taškus pridėjo CJ McCollumas.

Be savo lyderio N. Jokičiaus žaidę aikštės šeimininkai nesugebėjo rimčiau pasipriešinti varžovams. Jamalas Murray jiems pelnė 21 tašką, Bruce'as Brownas – 19.

„Pelicans“ svarbi kiekviena pergalė – 7-oje vietoje šiuo metu esanti komanda gali sėkmės atveju tiesiogiai patekti į atkrintamąsias varžybas (1-6 vietos Vakarų konferencijoje).

Kitu atveju gali tekti žaist taip vadinamose įkrintamosiose varžybose (7-10 vietos Vakarų konferencijoje). Konkurencija itin didelė, į įkrintamąsias dar pretenduoja 11-oje ir 12-oje pozicijose esančios „Mavericks“ ir „Jazz“ ekipos, tad atsipalaiduoti nėra kada.

„Pelicans“ iki reguliariojo sezono pabaigos liko sužaisti 5 rungtynes: namie su „Clippers“, „Kings“, „Grizzlies“, „Knicks“ ir išvykoje su „Timberwolves“.

Naujojo Orleano komanda iš pastarųjų 7 rungtynių laimėjo 6.

Kitose ketvirtadienio rungtynėse Milvokio „Bucks“ savo aikštėje triuškinančiai 99:140 nusileido Bostono „Celtics“ komandai.

Nugalėtojų gretose siautėjo Jasonas Tatumas ir Jaylenas Brownas, pelnę atitinkamai 40 ir 30 taškų. „Bucks“ lyderis Giannis Antetokounmpo surinko 24 taškus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją