Penktadienio dvikovoje Dalase L. Dončičius pelnė 34 taškus, atkovojo 10 kamuolių ir atliko 8 rezultatyvius perdavimus, tačiau tai neišgelbėjo „Mavericks“ nuo pralaimėjimo – aikštės šeimininkai 109:117 nusileido Šarlotės „Hornets“ krepšininkams.

Už įkrintamųjų varžybų ribos Vakarų konferencijoje atsidūrusi Dalaso komanda kartu su lyderiu buvo it žemes pardavę. Negana to, dar turėjo susitaikyti su savų sirgalių švilpimu.

„Veikiausiai“, – paklaustas, ar nusipelnė „Mavericks“ būti namie nušvilpta, atsakė L. Dončičius.

„Šis sezonas nebuvo toks, kokio mes tikėjomės, – rinko žodžius slovėnas. – Aišku, mes vis dar turime laiko jį sutvarkyti.“


Kitas iššūkis ekipai – penkių rungtynių išvykoje turas su sustojimais Šarlotėje, Indianoje, Filadelfijoje, Majamyje ir Atlantoje. Paskutines tris reguliariojo sezono rungtynes „Mavericks“ žais savo aikštėje.

„Turime kiečiau kovoti ir geriau žaisti, – tęsė NBA žvaigždė. – Turime parodyti, kad mums rūpi. Ir viskas prasideda nuo manęs. Turime patikėti, kad ši komanda gali geriau žaisti.“

Spaudos konferencijoje taip pat labai keistai nuskambėjo L. Dončičiaus mėginimas paaiškinti, kodėl jis pats ir komanda stringa: „Tai išties nuvilia. Kartais aš nejaučiu, kad tai aš. Aš tiesiog esu ten kažkur. Aš paprastai šypsodavausi ir turėjau smagų laiką aikštėje. Tačiau dabar daug nevilties dėl daugelio priežasčių, ne tik krepšinio. Nenoriu apie tai daugiau kalbėti.“

„Mavericks“ lyderis taip pat buvo lygos nubaustas 35 tūkst. JAV dolerių bauda dėl netinkamo ir neprofesionalaus gesto teisėjams. Incidentas nutiko kovo 22 dieną, pačioje rungtynių su „Golden State Warriors“ pabaigoje, kurias Dalaso komanda pralaimėjo 125:127.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją