Šią dvikovą Sakramento „Golden 1 Center“ arenoje stebėjo 18,151 žiūrovų. Tai šios arenos rekordas. komandos gerbėjų dvikova nenuvylė.

Pirmoje dalyje iniciatyva priklausė svečiams iš Finikso – prieš didžiąją pertrauką jie susikrovė net 14 taškų persvarą, tačiau antroje dalyje „Kings“ perlaužė rungtynių eigą ir iškovojo užtikrintą pergalę.

Rezultatyviausiai nugalėtojų ekipoje žaidė 29 taškus pelnęs Kevinas Huerteris. Nuo jo netoli atsiliko ir D. Sabonis.

Domantas Sabonis prieš "Suns". Statistika

Lietuvis per 38 min. pelnė 27 taškus (10/14 dvitaškiai, 0/1 tritaškiai, 7/8 baudos), atkovojo 9 kamuolius, atliko 9 rezultatyvius perdavimus, perėmė kamuolį, kartą suklydo ir prasižengė 4 kartus.

D. Sabonis šioje dvikovoje pasižymėjo galingu dėjimu kaire ranka per buvusį Kauno „Žalgirio“ aukštaūgį Jocką Landale'ą.

Kita Sakramento ekipos žvaigždė De’Aaronas Foxas trečiojo kėlinio pradžioje paliko aikštę dėl šlaunies raumens skausmų. Per 21 min. jis pelnė 19 taškų.

„Nuostabi pergalė šį vakarą, – kalbėjo „Kings“ strategas Mike'as Brownas. – Energija šioje arenoje liejasi per kraštus.“

Prie pergalės Harrisonas Barnesas pridėjo 23 taškus, Keeganas Murray – 13.

„Suns“ komandoje išsiskyrė Devinas Bookeris su 32 taškais ir Terrence'as Rossas su 30. Chriso Paulo sąskaitoje 15 taškų ir 13 rezultatyvių perdavimų.

„Daug strigome šiose rungtynėse, – kalbėjo „Suns“ vyriausiasis treneris Monty Williamsas. – Trečiame kėlinyje šlubavo žaidimo organizavimas, nebuvo geri. Akivaizdu, kad sunku pralaimėti, kai pradėjome taip gerai.“

„Suns“ komandai šiose rungtynėse nepadėjo tokios žvaigždės kaip Deandre Aytonas ir Kevinas Durantas. Abu žaidėjai gydosi traumas.

„Kings“ šeštadienį namie žais su Jutos „Jazz“. Šiuo metu D. Sabonio atstovaujama komanda rikiuojasi Vakarų konferencijos trečioje vietoje už Denverio „Nuggets“ ir Memfio „Grizzlies“ ekipų.

Kiti rezultatai:

Bostono „Celtics“ – Indianos „Pacers“ 120:95

Vašingtono „Wizards“ – San Antonijaus „Spurs“ 136:124

Toronto „Raptors“ – Detroito „Pistons“ 118:97

Memfio „Grizzlies“ – Hjustono „Rockets“ 151:114

Dalaso „Mavericks“ – Šarlotės „Hornets“ 109:117

Jutos „Jazz“ – Milvokio „Bucks“ 116:144

„Golden State Warriors“ – Filadelfijos „76ers“ 120:112

Portlando „Trail Blazers“ – Čikagos „Bulls“ 96:124

Los Andželo „Lakers“ – Oklahomos „Thunder“ 116:111

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją