Dvikovoje traumą antrame kėlinyje gavo vienas iš aikštės šeimininkų lyderių Brandonas Ingramas, o „Mavericks“ žvaigždė Luka Dončičius dėl šlaunies skausmų buvo priverstas baigti savo pasirodymą trečiajame kėlinyje, surinkęs 15 taškų.

Svečiai trečiajame kėlinyje atsiliko net 19 taškų, tačiau paskutiniame ketvirtyje bandė atkurti intrigą, surengdami spurtą 12:0. Likus žaisti 4 min. komandas skyrė vos 3 taškai.

Vis dėl to „Pelicans“ pergalės iš rankų nepaleido – tuo pasirūpino CJ McCollumas.

Jonas Valančiūnas žaidė vos 7 min., per kurias nepelnė nė taško, spėjo atkovoti 4 kamuolius, atlikti 2 rezultatyvius perdavimus, blokuoti metimą, 5 kartus suklysti ir prasižengti dukart.

Šį sezoną vienintelį kartą iki trečiadienio taškų JV buvo nepelnęs dvikovoje su Vašingtono „Wizards“ sausio 29 dieną. Tuomet aikštėje vidurio puolėjas praleido 9 minutes.

L. Dončičius pirmame kėlinyje gavo techninę pražangą dėl pernelyg įžūlaus žvilgsnio į teisėją Natalie Sago, reikalaujančio skirti pražangą varžovui.

„Pelicans“ vis dar žaidžia be savo žvaigždės Ziono Williamsono. Naujojo Orleano ekipa šeštadienį namie žais su Oklahomos „Thunder“.

Pelicans“: CJ McCollumas 32, Trey Murphy III 16, Herbas Jonesas ir Jaxson Hayes – po 14, Brandonas Ingramas 12.

Mavericks“: Kyrie Irvingas 27, Timas Hardaway Jr 17, Luka Dončičius ir Christianas Woodas po 15, Dqwightas Powellas 12, Jalenas Hardy 11.

Latvijos rinktinės ir Vašingtono „Wizards“ žvaigždė Kristapas Porzingis trečiadienį surengė tikrą šou NBA – sužaidė rezultatyviausias karjeros rungtynes. Vis dėlto vidurio puolėjo pastangų buvo per maža – savo aikštėje 120:122 nusileido Trae Youngo vedamai Atlantos „Hawks“ ekipai.

K. Porzingis per 37 minutes pelnė 43 taškus (10/12 dvitaškiai, 7/10 tritaškiai, 2/3 baudos), atkovojo 5 kamuolius ir atliko 5 rezultatyvius perdavimus. Iki šiol rezultatyviausios latvio rungtynės NBA buvo su 41 pelnytu tašku.

Kitų rungtynių rezultatai:

Vašingtono „Wizards“ – Atlantos „Hawks“ 120:122

Bostono „Celtics“ – Portlando „Trail Blazers“ 115:93

Majamio „Heat“ – Klivlando „Cavaliers“ 100:104

Denverio „Nuggets“ – Čikagos „Bulls“ 96:117

Finikso „Suns“ – Oklahomos „Thunder“ 132:101

Los Andželo „Clippers“ – Toronto „Raptors“ 108:100

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją