D. Sabonis žaidė 12 minučių, pelnė 6 taškus (3/4 dvit.), atkovojo 4 kamuolius, atliko 1 rezultatyvų perdavimą ir padarė 2 klaidas.

Tai rezultatyviausias lietuvio pasirodymas „Visų žvaigždžių“ rungtynėse. Iki tol ankstesniuose dviejuose NBA elito mačuose aukštaūgis buvo pelnęs po du taškus.


Rezultatyviausiai žaidė Jaysonas Tatumas, pasiekęs „Visų žvaigždžių“ rezultatyvumo rekordą ir Giannio komandai pelnęs 55 taškus. Ankstesnis priklausė Athony Davisui, kuris 2017 metais buvo pelnęs 52 taškus.

J. Tatumui atiteko Kobe Bryanto vardo rungtynių naudingiausio žaidėjo titutas.

Komandos žaidė tris kėlinius po 12 minučių, ketvirtame ketvirtyje dvikova vyko iki pirmaujančios komandos pelnytų 24-ių taškų.

Giannio komanda: Jaysonas Tatumas 55, Donovanas Mitchellas 40, Damianas Lillardas 26, Shai Gilgeous-Alexanderis 9, DeMaras DeRozanas 8, Ja Morantas ir Domantas Sabonis po 6 taškus.

LeBrono komanda: Jaylenas Brownas 35, Joelis Embiidas ir Kyrie Irvingas po 32, Tyrese Haliburtonas 18 taškų.

72-asis „Visų žvaigždžių savaitgalio“ renginys Solt Leik Sityje vyko po 30 metų pertraukos. 1993-aisiais čia spindėjo ir dabar jau buvusios „Jazz“ klubo garsenybės Karlas Malone‘as ir Johnas Stocktonas.

Pats G. Antetokounmpo dėl dešinio riešo patempimo atliko tik vieną metimą ir rungtynes stebėjo nuo atsarginių suolo. Analogiškai ir LeBronas Jamesas žaidė tik vieną kėlinį dėl dešinės rankos sumušimo.

Komandų sudėtys paaiškėjo tik prieš pat rungtynes, kuomet Giannis ir Lebronas išsirinko savo komandų sudėtis. D. Sabonį į savo komandą pasikvietė G. Antetokounmpo.

Komandoms vadovavo lygoje lyderiaujančių klubų strategai – Michaelas Malone'as (Denverio „Nuggets“) ir Joe Mazzulla (Bostono „Celtics“).



Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)