Gynėjo tritaškis nulėmė Pau Gasolio ekipos pergalę 25:20 prieš Joakimo Noah vadovaujamą kompaniją.

Naudingiausiu rungtynių žaidėju pripažintas J. Alvarado finale pelnė 5 taškus.

Pralaimėtojams net 14 taškų pelnė „Knicks“ atakuojantis gynėjas Quentinas Grimesas.

Nugalėtojų komandai vadovavo P. Gasolis, kuris dieną anksčiau buvo įtrauktas į Krepšinio šlovės muziejų.

„Palieku aikštę viršūnėje. Man tai gali būti pirma ir vienintelė pergalė“, – juokavo P. Gasolis, debiutavęs trenerio poste.

Penktadienį „Kylančių žvaigždžių“ turnyre varžėsi keturios komandos, jas sudarė 21 krepšininkas iš debiutuojančių ir antrus metus lygoje žaidžiančių gretų bei 7 žaidėjai iš NBA G lygos.

Pusfinalio rungtynėse komandos varžėsi iki 40 taškų.

J. Alvarado pirmose pusfinalio rungtynėse pelnė 13 taškų, o „Pau“ komanda 40:27 pranoko „Derono“ (Williamso) ekipą, kurioje įspūdingais dėjimais žiūrovus lepino Trey Murphy III.

Kitame pusfinalyje „Joakimo“ ekipa pranoko „Jasono“ (Terry) ekipą, sudarytą iš G lygos žaidėjų.

LeBronas Jamesas, Nikola Jokičius, Luka Dončičius, Jasonas Tatumas, Ja Morantas. Šie ir kiti NBA supertalentai šį savaitgalį demonstruos meistriškumą NBA „Visų žvaigždžių savaitgalio“ rungtynėse Solt Leik Sityje.

Stipriausios pasaulio krepšinio lygos geriausių žaidėjų rungtynėse trečius metus iš eilės dalyvaus ir Sakramento „Kings“ klubo aukštaūgis iš Lietuvos – Domantas Sabonis.

Antrą NBA elito šventės dieną vyksiančiame įgūdžių konkurse jėgas išmėgins trys komandos, kurioms atstovaus po tris dalyvius. Vienoje iš ekipų bus trys broliai Antetokounmpo – Giannis, Alexas ir Thanasis.

Į krepšį kamuolį dės Trey Murphy („New Orleans Pelicans“), Kenyonas Martinas („Houston Rockets“), Jericho Simsas („New York Knicks“) ir Macas McClungas („Philadelphia 76ers“).

Rankos taiklumą mesdami iš trijų taškų zonos bandys Tyrese‘as Haliburtonas, Buddy Hieldas (abu „Indiana Pacers“), Damianas Lillardas („Portland Trail Blazers“), Juliusas Randle‘as („New York Knicks“), Lauri Markkanenas („Utah Jazz“), Jaysonas Tatumas („Boston Celtics“), Kevinas Huerteris („Sacramento Kings“) ir Tyleris Herro („Miami Heat“).

Sekmadienį „Visų žvaigždžių“ rungtynėse pajėgiausi NBA krepšininkai bus suskirstyti į LeBrono Jameso ir Giannio Antetokounmpo komandas.

LeBrono ekipą treniruos Denverio „Nuggets“ strategas Michaelas Malone‘as, o Giannio – Bostono „Celtic“ vairininkas Joe Mazzulla. Šie klubai pirmauja atitinkamai Vakarų ir Rytų konferencijose.

„Visų žvaigždžių savaitgalio“ renginys Solt Leik Sityje vyks po 30 metų pertraukos. 1993-aisiais čia spindėjo ir dabar jau buvusios „Utah Jazz“ klubo garsenybės Karlas Malone‘as ir Johnas Stocktonas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją