Tai yra didžiausia suma, kurią šiam fondui paaukojo vienas asmuo per 43 gyvavimo metus.

Penktadienį jubiliejų švęsiantis M. Jordanas su šia organizacija bendradarbiauja ir ją remia daugiau nei 34 metus.

Sprendimą pervesti milijoninę paramą Šarlotės „Hornets“ klubą valdantis milijardierius paskelbė vasario 15 dieną, per kurią žymima Tarptautinė vaikų vėžio diena.

„Per paskutinius 34 metus man buvo garbė dirbti kartu su „Make-A-Wish“ organizacija ir padėti sugrąžinti šypseną ir laimę daugybei vaikų, – kalbėjo M. Jordanas. – Matyti jų jėgą ir norą išgyventi tokiu sunkiu jų gyvenimo etapu mane labai įkvepia. Negalėčiau sugalvoti geresnės gimtadienio dovanos, nei prisijungti prie galimybės pagelbėti vaikams, pamatyti, kad jų norai pildosi.“

„Make-A-Wish“ organizacijos prezidentė Leslie Motter dėkojo M. Jordanui ir džiaugėsi, kad jis padeda sunkia liga sergantiems vaikams. „Viliuosi, kad visuomenę toks krepšinio legendos žingsnis įkvėps taip pat prisidėti prie gerų darbų“, – sakė ji.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją