NBA lygą gerokai sudrebino net keletas mainų. ESPN paskelbė, kad Los Andželo „Lakers“ klubas atliko trišalį pasikeitimą žaidėjais su Jutos „Jazz“ ir Minesotos „Timberwolves“, o garsiausia pavarde šiuose mainuose buvo Westbrookas, kuris karjerą nuo šiol tęs „Jazz“ gretose.

Šį sezoną 34-erių R. Wesbtrookas pelno po 15,7 taško, ir atlieka po 7,5 rezultatyvaus perdavimo, tačiau apie šio amerikiečio išmainymą gandai sklido jau kurį laiką.

Trišalių mainų metu „Lakers“ susigrąžino D'Angelo Russelą, taip pat į Los Andželą atvyks Jaredas Vanderbiltas ir Malikas Beasley. „Jazz“ be R. Wesbtrooko gavo teisę į 2027-ųjų Naujokų biržos pirmojo rato šaukimą, o „Timberwolves“ Nickeilį Alexanderį-Walkerį ir tris būsimų naujokų biržų šaukimus.

R. Westbrookas į „Lakers“ atvyko 2021-aisiais, tačiau jo žaidimas Los Andželo komandos gretose buvo vertinamas itin nevienareikšmiškai.

Kur kas didesniu netikėtumu tapo Bruklino „Nets“ ir Finikso „Suns“ mainai. Prieš keletą dienų Kyrie Irvingą išsiuntę į Dalasą, šį kartą Bruklino klubo vadovai išsiskyrė ir su ryškiausia savo žvaigžde – 34-erių Kevinu Durantu, karjerą pratęsiančiu „Suns“ gretose.

Kartu su K. Durantu į Finiksą „Nets“ išsiuntė T. J. Warreną, o mainais gavo Mikalą Bridgesą, Camą Johnsoną, Jae Crowderį ir visą ateities naujokų šaukimų paketą.

Šį sezoną K. Durantas, kuris „Nets“ atstovavo nuo 2019-ųjų, vidutiniškai pelnė po 29,7 taško ir atkovojo po 6,7 atšokusio kamuolio. Pastaruoju metu krepšininkas dėl traumos negali rungtyniauti.

K. Duranto atvykimas į „Suns“ iš karto išaugino šio Vakarų konferencijos klubo akcijas. Finikse dukart NBA čempionas jėgas suvienys su Devinu Bookeriu, DeAndre Aytonu ir pirmojo karjeroje čempiono žiedo vis dar besivaikančiu veteranu Chrisu Paulu.


Standings provided by Sofascore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją