Aikštės šeimininkus į priekį vedė Jaysonas Tatumas. Jis pelnė 34 taškus ir atkovojo 19 kamuolių. „Celtics“ lyderis pagerino asmeninį atkovotų kamuolių rekordą, kuris anksčiau buvo 16.

Bostono komanda iki šios dvikovos buvo pralaimėjusi „Warriors“ ekipai 4 kartus iš eilės – tris praėjusių metų NBA finale ir vienas – šiame reguliariajame sezone gruodį. „Nesidairome atgal ir nevertiname šios dvikovos kaip revanšo. Tai tiesiog vienos iš šio sezono rungtynių“, – skambiais pareiškimais nesišvaistė J. Tatutmas.

„Warriors“ komandoje išsiskyrė 29 taškus pelnęs Stephenas Curry ir po 24 taškus pridėję Jordanas Poole'as *ir Klay Thompsonas.

„Esame nusivylę, kad nesugebėjome laimėti šių rungtynių, tačiau žinome, kad galime tai padaryti. Geriau pralaimėti dabar nei atkrintamosios varžybose“, – kalbėjo „Warriors“ strategas Steve'as Kerras.

„Celtics“: Jaysonas Tatumas 34 (19 atk. k.), Alas Horfordas 20 (10 atk. k.), Marcusas Smartas 18, Jaylenas Brownas 16, Robertas Williamsas (11 atk. k.) ir Malcolmas Brogdonas po 14.

„Warriors“: Stephenas Curry 29, Jordanas Poole'as ir Klay Thompsonas po 24, Andrew Wigginsas 20, Draymondas Greenas 11 (13 atk. k., 9 rez. p.).

Kitų rungtynių rezultatai:

Minesotos „Timberwolves“ – Toronto „Raptors“ 128:126

Finikso „Suns“ – Bruklino „Nets“ 117:112

Portlando „Trail Blazers“ – Filadlefijos „76ers“ 95:105

Detroito „Pistons“ – Čikagos „Bulls“ 108:126

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją