Trečią vietą Vakaruose užimantys „Pelikanai“ mažiausiai tris savaites turės verstis be savo susižeidusio puolimo lyderio Ziono Williamsono.

Luizianos valstijos klubas pranešė, kad 22-ejų metų puolėjas pasitempė dešinės kojos šlaunį ir neribotam laikui iškrito iš rikiuotės. Informacija apie jo būklę bus atnaujinta po trijų savaičių.

Tai reiškia, kad artimiausiu metu gerokai svarbesnis vaidmuo, ypač puolime laukia, Lietuvos rinktinės vidurio puolėjo Jono Valančiūno.

Vidutiniškai po 13,5 taško ir 9,4 atkovoto kamuolio šį sezoną renkantis JV iš likusių sveikų „Pelicans“ žaidėjų yra antras pagal rezultatyvumą.

Pirmauja C. J. McCollumas, metantis po 20 taškų.

Tuo metu tiek Z. Williamsonas (vid. po 26 tšk.), tiek taip pat traumuotas Brandonas Ingramas (vid. po 20,8 tšk.) saviškių pasirodymą stebės iš šono.

Primename, kad Zionas skausmą kojoje pajuto pačioje dvikovos su Filadelfijos „76ers“ trečio kėlinio pabaigoje, kai persivaręs kamuolį per aikštės vidurį griebėsi už dešinės šlaunies.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją