NBA klubas Finikso „Suns“ veikiausiai turės naują savininką. Kaip praneša įvairūs amerikiečių žiniasklaidos šaltiniai, klubą turėtų įsigyti JAV milijardierius M. Ishbia.

Anot pranešimų, jis turėtų pakloti rekordinę 4 milijardų JAV dolerių sumą. Į bendrą pirkimo paketą įtraukta ir moterų WNBA Finikso „Mercury“ ekipa, kurios ašis bus iš kalėjimo Rusijoje sugrįžusi Brittney Griner.

NBA legenda Magicas Johnsonas socialiniuose tinkluose patvirtino, kad Finikso klubą perims M. Ishbia. Su pastaruoju legendinis krepšininkas kartu žaidė koledže.

M. Jonsonas tvirtino, kad jau kalbėjosi su buvusiu bendražygiu telefonu ir pasveikino su naujuoju pirkiniu. „Visas kitas 29 NBA komandas norėčiau perspėti pasisaugoti, nes Matas yra nugalėtojas“, – rašė jis.

M. Ishbia perims Arizonos valstijos klubą iš skandalingai pagarsėjusio savininko Roberto Sarverio. Pastarasis paskelbė parduodąs „Suns“ po to, kai buvo apkaltintas rasizmu ir seksizmu bei gavo 10 mln. JAV dolerių dydžio baudą.

Apie tai komentavo ir NBA žvaigždė LeBronas Jamesas, sakydamas, jog „lygoje tokiems savininkams vietos neturėtų būti“.

Antradienio NBA rezultatai:

Finikso „Suns“ – Vašingtono „Wizards“ 110:113

Niujorko „Knicks“ – „Golden State Warriors“ 132:94

Majamio „Heat“ – Čikagos „Bulls“ 103:113

Detroito „Pistons“ – Jutos „Jazz“ 111:126


Denverio „Nuggets“ – Memfio „Grizzlies“ 105:91


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją