37-erių metų L. Jamesas užkūrė pirtį San Antonijuje – pelnė 39 taškus ir atkovojo 11 kamuolių. NBA žvaigždė pataikė 7 tritaškius ir pakartojo savo pataikytų tritaškių rekordą per vienas rungtynes.

Be to, L. Jamesas kartu su Russellu Westbrooku išpildė įspūdingiausią rungtynių epizodą, pasibaigusį galingu Karaliaus Jameso dėjimu iš viršaus.

L. Jamesas žaidė vos antras rungtynes po praleistų 5 dvikovų. Padėti ekipai šeštadienį negalėjo traumą gavęs Anthony Davisas.

„Spurs“ pirmoje dalyje itin sėkmingai išnaudojo tolimus metimus – pataikė 8 iš 15 tritaškių ir atitrūko dviženkliu skirtumu. Vis dėlto viskas apsivertė aukštyn kojom, kai antrame kėlinyje traumas patyrė du starto penketo žaidėjai Jacobas Poeltlas ir Jeremy Sochanas.

„Spurs“ taip pat neteko ir atsarginio vidurio puolėjo Zacho Collinso, kuris buvo diskvalifikuotas už grubią pražangą prieš R. Westbrooką trečiame kėlinyje.

Pastarasis pakilęs nuo žemės šoko aiškintis su „Spurs“ aukštaūgiu, bet buvo sustabdytas L. Jameso. Be to, R. Westbrooko galvoje atsivėrė žaizda ir ir jis ėmė stipriai kraujuoti – L. Jamesas suskubo valyti jam veidą rankšluosčiu.

Po didžiosios pertraukos „Lakers“ krepšininkai perėmė iniciatyvą ir įgiję 16 taškų persvarą sėkmingai nužygiavo pergalės link.

Kitas rungtynes L. Jamesas ir kompanija žais pirmadienį namie su Indianos „Pacers“.

Spurs“: Keldonas Johnsonas 26 (10 atk.k.), Tre Jonesas 23 (13 rez.p.), Devinas Vassellas 19.

Lakers“: LeBronas Jamesas 39 (11 atk.k.), Dennisas Schroderis 21, Lonnie Walkeris IV 19, Austinas Reavesas 16, Wenyenas Gabrielis 15, Russellas Westbrookas 11 (7 atk.k., 6 rez.p.).

Kiti rezultatai:

Toronto „Raptors“ – Dalaso „Mavericks“ 105:100

Hjustono „Rockets“ – Oklahomos „Thunder“ 118:105

Finikso „Suns“ – Jutos „Jazz“ 113:112

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją