Praėjus parai po rungtynių Hjustone „Warriors“ atvyko į Naująjį Orleaną, bet žaidė ne stipriausios sudėties. Dvikovoje pirmadienį ant atsarginių žaidėjų suolo liko visa NBA čempionų titulą ginančios komandos smogiamoji jėga – Stephenas Curry, Klay Thompsonas, Draymondas Greenas ir Andrew Wigginsas.

Nenuostabu, kad jau pirmajame kėlinyje aikštės šeimininkai pirmavo dvigubai (35:16), o skirtumas nuolat augo kaip ant mielių ir rungtynių pabaigoje pasiekė 45 taškų ribą.

Pergalė 45 taškų skirtumu – antra didžiausia „Pelicans“ istorijoje. 48 taškais Naujojo Orleano komanda laimėjo prieš Minesotos „Timberwolves“ 2014 metų lapkritį.

Tai jau antros komandų tarpusavio rungtynės šį sezoną Naujajame Orleane. Abu kartus „Warriors“ priėmė sprendimą leisti pailsėti savo didžiausioms žvaigždėms, tuo nuvildamas sirgalius. Abukart arena buvo sausakimša.

„Mes suprantame, kad lygoje turime atsakomybę pasirodyti kiekvienose rungtynėse geriausiai, kaip galime. Tačiau svarbu yra ir išsaugoti žaidėjų sveikatą ilgam sezono laikotarpiui, – kalbėjo „Warriors“ strategas Steve'as Kerras. – Mes negalime kontroliuoti tvarkaraščio, mes tiesiog skrendame ten, kur mums liepia. Dar kartą – tikrai jaučiuosi blogai dėl fanų, tačiau mums svarbu, kad žaidėjai galėtų išlikti sveiki visą sezoną.“

Trejas rungtynes dėl traumos praleidęs į aikštę pirmadienį grįžo „Pelicans“ žvaigždė Zionas Williamsonas. Jis per 23 min. pelnė 9 taškus.

J. Valančiūnas per 23 min. pelnė 10 taškų (4/4 dvitškiai, 2/5 baudos), atkovojo 13 kamuolių, atliko 2 rezultatyvius perdavimus, dukart suklydo ir triskart prasižengė.

Rezultatyviausias Naujojo Orleano ekipoje buvo Brandonas Ingramas, pelnęs 34 taškus.

Kitas rungtynes „Pelicans“ trečiadienį žais San Antonijuje su vietos „Spurs“.

Pelicans“: Brandonas Ingramas 34, Devonte Grahamas 19, CJ McCollumas 15, Jonas Valančiūnas (13 atk.k.) ir Jose Alvarado po 10, Zionas Williamsonas ir Dysonas Danielsas po 9.

Warriors“: Jordanas Poole'as 26, Jonathanas Kuminga 18.

Kitų rungtynių rezultatai

Klivlando „Cavaliers“ – Atlantos „Hawks“ 114:102

Indianos „Pacers“ – Orlando „Magic“ 123:102

Čikagos „Bulls“ – Bostono „Celtics“ 121:107

Milvokio „Bucks“ – Portlando „Trail Blazers“ 119:111

Minesotos „Timberwolves“ – Majamio „Heat“ 105:101

Oklahomos „Thunder“ – Niujorko „Knicks“ 119:129

Los Andželo „Clippers“ – Jutos Jazz“ 121:114

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją