Prieš buvusią komandą, kuriai J. Valančiūnas atstovavo 2019-2021 metais, lietuvis žaidė 14 min., pelnė 2 taškus (1/3 dvit., 0/1 trit.), atkovojo 3 kamuolius, atliko 2 rezultatyvius perdavimus, padarė 4-ias klaidas ir 4-is kartus prasižengė.

2 pelnyti taškai – nerezultatyviausias J. Valančiūno mačas šiame sezone, kaip ir 14-a žaistų minučių yra kukliausias vidurio puolėjo laikas ant parketo naujame sezone.

J. Valančiūnas savo dvitaškį pataikė pirmo kėlinio pradžioje, jo viduryje buvo pakeistas ir vėl savo šanso sulaukė įpusėjus antram kėliniui. Lietuviui nesusiklostė trečio kėlinio pradžia, dukart iš eilės suklydo, greitai gavo 4-ą pražangą ir visam sėdo ant atsarginių suolo.

Komandą į priekį vedė CJ McCollumas – 30 taškų (7/13 trit.), iš jų 14-a pelnė trečiame ketvirtyje, be to, jis atliko 9 rezultatyvius perdavimus ir atkovojo 3 kamuolius.

Svečių iš Memfio neišgelbėjo jų lyderis Ja Morantas – 36 taškai (13/27 iš žaidimo).

Naujojo Orleano komandai nepadėjo Zionas Williamsonas, mačą praleidęs dėl sumuštos kairės pėdos.

Prieš lemiamą kėlinį „Pelicans“ pirmavo tik 89:87, tačiau paskutinį ketvirtį pradėjo spurtu 15:4, atitrūko 104:91 bei nebeleido varžovams priartėti.

Z. Williamsonas koją susižeidė praėjusį šeštadienį pergalingame mače su Hjustono „Rockets“, ir, anot stratego Willie Greeno, artimiausiomis dienomis turėtų grįžti į rikiuotę.

Artimiausias rungtynes „Pelicans“ žais ketvirtadienį naktį namuose su Čikagos „Bulls“, Memfio komanda namuose penktadienį priims Oklahomos „Thunder“ krepšininkus.

Turnyro lentelėje Vakaruose „Pelicans“ (8/6) užima 8-ą vietą, pergale daugiau turintys „grizliai“ – 4-i.

„Pelicans“: CJ McCollumas 30, Brandonas Ingramas ir Larry Nance po 19, Tre Murphy III 13, Jose Alvarado 12, Herbertas Jonesas 10.

„Grizzlies“: Ja Morantas 36, Dillonas Brooksas 19, Brandonas Clarke'as 15 taškų.

Jonas Valančiūnas
Jonas Valančiūnas


Standings provided by Sofascore

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją