Serbų vidurio puolėjas svečiams pelnė 15 taškų, atkovojo 13 kamuolių ir atliko 13 rezultatyvių perdavimų.


Tai buvo N. Jokičiaus trečiasis šį sezoną ir 79-asis karjeroje trigubas dublis. Jis aplenkė NBA legendą Wiltą Chamberlainą ir tapo daugiausiai lygos istorijoje trigubų dublių surinkusiu viduriu puolėju.


Prieš pergalės Aaronas Gordonas pridėjo 27 taškus, Jamalas Murray – 24.

„Nuggets“ antrajame kėlinyje pirmavo 19 taškų persvara, tačiau Denverio ekipai dar teko pakovoti dėl pergalės, nes aikštės šeimininkai pakilo į šturmą ir trečio kėlinio pabaigoje išsiveržė į priekį. Vis dėlto svečiai susigrąžino turėtą iniciatyvą ir triumfavo.

„Labiausiai džiaugiuosi, kad net kai varžovai surengė spurtą, mes nustojome gintis ir darėme klaidas, mes persigrupavome. Mes nepanikavome“, – kalbėjo po pergalės „Nuggets“ strategas Michaelas Malone'as.

„Thunder“ ekipoje išsiskyrė Shai Gilgeous-Alexanderis, kuris surinko 37 taškus. 19 taškų pridėjo Lu Dortas, 16 – Joshas Giddey.

Kitose ketvirtadienio rungtynėse NBA čempionų vardą ginantis „Golden State Warriors“ (3-6) Orlande 129:130 (30:30, 35:23, 33:43, 31:34) nusileido vietos „Magic“ () ekipai.

„Warriors“ tai buvo ketvirtas pralaimėjimas iš eilės ir penkta nesėkmė, patirta išvykoje.

„Magic“ sugebėjo panaikinti 16 taškų deficitą ir išplėšti pergalę. Labiausiai prie to prisidėjo Jalenas Suggsas, kuris pelnė 9 iš savo 26 taškų per paskutines 2 minutes.


„Warriors“ treneris Steve'as Kerras pripažino, kad reikia ieškoti naujų kombinacijų žaidime ir patikino, kad šansą žaisti gaus visi. Labiausiai jį turėjo neraminti viena statistikos skiltis – baudų metimai. „Magic“ metė 46 baudų metimus, o „Warriors“ – vos 15.

„Dabar mes turime į viską kreipti dėmesį. Tačiau pakartosiu, kad mus labiausiai daro pažeidžiamus gynyba. Mes nesiginame taip, kad laimėtume“, – kalbėjo Draymondas Greenas, dėl pražangų limito pasirodymą baigęs likus žaisti 31,5 sek. iki rungtynių pabaigos.

Svečiams Stephenas Curry pelnė 39 taškus ir atliko 9 rezultatyvius perdavimus. Klay Thompsonas pridėjo 27 taškus, tačiau nepataikė tolimo tritaškio paskutinę sekundę, galėjusio nulemti pergalę.

Pirmasis NBA naujokų biržos šaukiams Paolo Banchero nugalėtojams pelnė 22 taškus ir atkovojo 8 kamuolius, Franzas Wagneris pridėjo 19 taškų, Chuma Okeke – 16.

Tai buvo vos antroji Orlando komandos pergalė šį sezoną. Šeštadienį „Magic“ namie priims Sakramento „Kings“ su Domantu Saboniu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją