Net dviejų iš savo pirmų trejų rungtynių su „Nets“ apranga 26-erių krepšininkas nesugebėjo užbaigti neišnaudodamas asmeninių pražangų limito.

Po šešis kartus 208 cm ūgio universalus krepšininkas prasižengė ir per pralaimėtas rungtynes Naujojo Orleano „Pelicans“, ir per pralaimėtą mačą Memfio „Grizzlies“ ekipai.

Paskutinį sykį toks statistinis faktorius NBA lygoje fiksuotas dar 1995-1996 m. sezone, kai dėl išnaudoto asmeninių pražangų limito aikštę du kartus per pirmas trejas rungtynes teko palikti tuometiniam Šarlotės „Hornets“ vidurio puolėjui Mattui Geigeriui.

B. Simmonsas šį sezoną apskritai kol kas prasižengė daugiau kartų (14), nei pataikė metimų iš žaidimo (7 iš 13). Kol kas jam sunkiai sekasi realizuoti ir baudas, kurių įžaidėjo ir sunkiojo krašto puolėjo pozicijose galintis žaisti australas pataikė 3 iš 7. Po nerealizuotų baudų metimų australas dalies sirgalių švilpimo sulaukė net ir savo namų „Barclays Center“ arenoje.

Šiuo metu B. Simmonso vidurkiai lygoje yra 5,7 taško, 6 atkovoti kamuoliai ir 7 rezultatyvūs perdavimai per susitikimą.

„Nets“ kol kas laimėjo vienas iš trejų žaistų rungtynių, o ateinančią naktį išvykoje susirems su Milvokio „Bucks“.|

B. Simmonsas 2016-ųjų NBA naujokų biržoje buvo pakviestas pirmu numeriu, „76ers“ į krepšininką dėjo didžiules viltis, tačiau dėl sudėtingo charakterio, traumų ir problemų atakuojant krepšį, geru aikštės matymu pasižyminčio australo karjera Filadelfijoje sėkme paženklinta nebuvo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją