Antrose rungtynėse Las Vegase su G lygos komanda „Ignite“ V. Wembanyama pelnė 36 taškus (11 iš 24 metimai), atkovojo 11 kamuolių, atliko 4 rezultatyvius perdavimus ir blokavo 4 metimus.

Jo atstovaujama Paryžiaus „Metropolitans 92“ šįkart triumfavo 112:106. Prieš dvi dienas vykusiame pirmajame susitikime V. Wembanyama pelnė 37 taškus, atkovojo 4 kamuolius ir blokavo 5 metimus, tačiau tuomet turėjo pripažinti varžovų komandos pranašumą.

Savo vertę 18-metis įrodė ne tik NBA skautams, bet ir dabartinėms NBA žvaigždėms. Prancūzą pastebėjo ir pagyrė LeBronas Jamesas: „Visi čia išskirtiniai per pastaruosius metus buvo išskirtiniai kaip vienaragiai, tačiau jis labiau kaip ateivis iš kosmoso. Jis neabejotinai yra visos kartos talentas.“

Apie išsklaidytas abejones prakalbo ir NBA komisaras Adamas Silveris, kuri pridūrė, kad NBA komandos neturėtų dvejoti ir griebti talentą.


Žinoma, jaunasis vidurio puolėjas dar grįš į Prancūziją, tačiau jau tvirtai žinodamas, kad yra NBA ateities dalis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją