Bostono klubas nepanoro viešai atskleisti vidaus taisyklių pažeidimo ir bausmės dydžio nustatymo detalių. Jau anksčiau buvo skelbta, kad I. Udoka pažeidė klubo taisykles ir jo laukia ilgesnės trukmės bausmė.

„Sprendimas apie trenerio ateitį šiame klube bus priimtas vėliau“, – teigiama klubo pranešime spaudai.

I. Udokos pareigas perims jo asistentas Joe Mazzulla.

Pirmadienį NBA Rytų konferencijos čempionų laukia žiniasklaidos diena, o antradienį – atvira treniruotė. Naujasis NBA sezonas startuos spalio 18 dieną.

ESPN cituoja I. Udoką, kuris atsiprašo visų žaidėjų, fanų, visos „Celtics“ organizacijos bei savo šeimos.

„Apgailestauju, kad įstūmiau komandą į tokią sudėtingą situaciją, priimu klubo sprendimą. Gerbdamas visus, kurie į šį reikalą įtraukti, susilaikysiu nuo platesnių komentarų šia tema“, – sakė jis.

Paskutinį rekordinį sezoną I. Udokos treniruojama „Celtics“ komanda laimėjo 51 pergalę ir patyrė 31 pralaimėjimą. Per paskutiniąsias 32 reguliariojo sezono rungtynes buvo iškovotos 26 pergalės.

Pakeliui į finalą „Celtics“ įveikė Bruklino „Nets“, Milvokio „Bucks“ ir Majamio „Heat“. Finale Bostono ekipa 2-4 nusileido „Golden State Warriors“.

Kol kas lieka neaišku, ar I. Udoka apskritai liks Bostono klube.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją