Nepavykus deryboms su Niujorko „Knicks“, galiausiai „Jazz“ pasiekė susitarimą su Klivlando „Cavaliers“. Ten D. Mitchellas keliasi mainais už Colliną Sextoną, Lauri Markkaneną, 14-ąjį šių metų naujokų biržos šaukimą Ochai Agbaji ir tris ateities NBA naujokų biržos šaukimus pirmajame rate.

Tam, kad šie mainai įvyktų, C. Sextonas padėjo parašą ant naujos ketverių metų 72 mln. JAV dolerių vertės sutarties ir sutiko, kad ši sutartis būtų perleista „Jazz“ klubui.

25-erių D. Mitchellas žaidė „Jazz“ gretose nuo karjeros pradžios 2017 metais. Praėjusį sezoną per rungtynes jis vidutiniškai įmesdavo po 25,9 taško ir atlikdavo po 5,3 rezultatyvaus perdavimo.

23-ejų C. Sextonas praėjusį sezoną dėl kelio traumos sužaidė tik 11 mačų, per kuriuos jis vidutiniškai metė po 16 taškų ir atkovojo po 3,3 atšokusio kamuolio.

25-erių L. Markkanenas į Klivlandą iš Čikagos „Bulls“ persikėlė tik prieš metus ir savo vienintelio sezono „Cavaliers“ gretose metu fiksavo 14,8 taško ir 5,7 atkovoto kamuolio vidurkius.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją