50-metis lietuvis penktadienį pasirašė naują sutartį su komandos lyderiu Zachu LaVine‘u. 2017 metais į „Bulls“ ekipą iš Minesotos „Timberwolves“ persikėlęs 27-erių krepšininkas Čikagoje praleis dar bent penkerius metus, o per juos uždirbs 215 mln. JAV dolerių.


Z. Lavine'as praėjusiame sezone sužaidė 67 rungtynes, vidutiniškai rinko po 24,4 taško, 4,6 atkovoto kamuolio ir 4,4 rezultatyvaus perdavimo. Kartu su DeMaru DeRozanu krepšininkas Čikagoje sudarė galingą atakuojančių krepšininkų duetą.

Jų vedama „Bulls“ laimėjo 46 rungtynes per 82 mačus, Rytų konferencijoje užėmė 6 vietą ir po penkerių metų pertraukos pateko į NBA atkrintamąsias varžybas.

Tiesa, jose „Bulls“ neužsibuvo, nes pirmame etape 1-4 nusileido Milvokio „Bucks“ ekipai.

„Bulls“ taip pat pratęsė bendradarbiavimą su Derricku Jonesu. Dvejų metų 6,6 mln. JAV dolerių sutartį sudaręs 25-erių krepšininkas praėjusiame sezone per rungtynes vidutiniškai rinko po 5,6 taško, 3,3 atkovoto kamuolio bei 0,6 rezultatyvaus perdavimo.

Į Čikagą taip pat atvyksta ir vidurio puolėjas Andre Dummondas. 28-erių krepšininkas sezoną baigė Bruklino „Nets“ sudėtyje, kur per 20 minučių įmesdavo 7,9 taško ir sugriebdavo 9,3 kamuolio. jis „Bulls“ ekipoje per dvejus metus uždirbs 6,6 mln.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją